auti-i-emfanisi-tis-mintleton-ekane-eksalli-ti-basilissa.w_lΠολλά θα μπορούσε να ισχυριστεί η Βασίλισσα Ελισάβετ ότι την εκνευρίζουν στην Κέιτ Μίντλετον, αλλά αυτό δεν θα το περίμενε κανένας.

Δεν έφταναν τα παράπονα της Βασίλισσας Ελισάβετ για τη χαλαρότητα της Κέιτ Μίντλετον μετά την απόκτηση της κόρης της πριγκίπισσας Σαρλότ, όπου σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν από το Παλάτι, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν πηγαίνει σε όλες τις εκδηλώσεις που πρέπει να παρίσταται, τώρα τέθηκε θέμα στιλ!

Το πρόβλημα μπορεί να μοιάζει αστείο, αλλά είναι υπαρκτό και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η παρακάτω εμφάνιση. Για πολλοστή φορά η Κέιτ Μίντλετον έκανε αυτό που δεν αρέσει στη Βασίλισσα.

Φόρεσε παπούτσια πλατφόρμες και όχι τακούνια! Θα αναρωτηθούν πολλοί τι θα μπορούσε να φορέσει μία γυναίκα στην άμμο, αλλά η Ελισάβετ είναι πάνω από όλους και όλα στην οικογένεια. Η Δούκισσα αγαπάει τα παπούτσια-πλατφόρμες, ιδίως όταν κάνει ανεπίσημες εμφανίσεις, επιλέγοντας συνήθως παπούτσια του σχεδιαστή Stuart Weitzman. 

Μάλλον η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει γενικότερο πρόβλημα και δεν ξέρει πώς να το εκφράσει.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.