Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τέλος ο Λάτσιος από τον ΑΝΤ1 μετά από 15 χρόνια

24 Ιουλίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΥΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
λατσιος
Μετά από 15 χρόνια συνεργασίας και πετυχημένων προγραμμάτων για τον ΑΝΤ1, ο Γιάννης Λάτσιος αποχωρεί από το κανάλι.

Ο διευθυντής ψυχαγωγικού προγράμματος συνεργάστηκε με τον σταθμό του Αμαρουσίου για χρόνια πίσω από τις κάμερες, αλλά και μπροστά από τις κάμερες, αφού από το 2011 τον είδαμε στη θέση του κριτή στο «Dancing With The Stars».

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1:
«Μετά από 15 χρόνια δημιουργικής και επιτυχημένης συνεργασίας ο ΑΝΤΕΝΝΑ και ο Γιάννης Λάτσιος, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του Σταθμού, αποφάσισαν από κοινού την λήξη της συνεργασίας τους.

Στο διάστημα της θητείας του, ο Γιάννης Λάτσιος προχώρησε στην δημιουργία σημαντικών, καινοτόμων προγραμμάτων και συνεργασιών που επί σειρά ετών έφεραν το σταθμό στην κορυφή της τηλεθέασης.

Η παρουσία του συνδυάστηκε ιδιαίτερα με τα επιτυχημένα, σύγχρονα, διεθνή formats, την ανάδειξη προσώπων στον ψυχαγωγικό τομέα, όπως και την επανατοποθέτηση σε νέα δεδομένα του τομέα της μυθοπλασίας στο κανάλι.

Ο ΑΝΤ1 ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Λάτσιο για όσα προσέφερε και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια».

This entry was posted on Παρασκευή, 24 Ιουλίου, 2015 at 18:55 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply