oi-7-sumboules-gia-ti-balitsa-twn-diakopwn.w_lΜην αγχώνεστε καθόλου! Ακολουθήστε αυτές τις 7 συμβουλές και φτιάξτε εύκολα, γρήγορα και σωστά τη βαλίτσα των διακοπών που ονειρεύεστε.

Ονειρεύεστε τις διακοπές σας; Η μέρα που θα φύγετε από την πόλη πλησιάζει; Σκέφτεστε πώς θα φτιάξετε εύκολα, γρήγορα και σωστά τη βαλίτσα των διακοπών; Ακολουθήστε τις μικρές χρηστικές συμβουλές- λύσεις και κουνήστε το μαντίλι για τις διακοπές σας.

1-Ξεκινήστε την διαδικασία προετοιμασίας των αποσκευών αρκετές μέρες νωρίτερα. Αρχίστε να μπαίνετε στο κλίμα, προγραμματίζοντας όσα θέλετε να πάρετε μαζί σας.

2-Ετοιμάστε μία αναλυτική λίστα των πραγμάτων που πιστεύετε ότι θα χρειαστείτε. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να ξεχωρίσετε ποια είναι αυτά που πραγματικά χρειάζεστε.

3-Επιλέξτε ρούχα που να μπορούν να ταιριάξουν μεταξύ τους και να δημιουργήσουν περισσότερα από ένα look. Πάρτε μαζί σας δυο τρία μαγιό και αρκετά καφτάνια για να νοιώθετε άνετα, καλοκαιρινά και στιλάτα. Βάλτε στη βαλίτσα all time classic ρούχα, όπως: λευκό t – shirt, τζιν, μία ζακέτα μπεζ που ταιριάζει με όλα και μπορεί να σας φανεί χρήσιμη στα καλοκαιρινά μελτέμια. Διαλέξτε ρούχα από λεπτό ύφασμα, που δεν πιάνουν χώρο, είναι εύκολο να πλυθούν όσο μικρό κι αν είναι το δωμάτιο που θα σας φιλοξενήσει.

4-Ακόμα και αν φύγετε για αρκετές μέρες, πάρτε μόνο μία πετσέτα θαλάσσης, για να μην βαρύνουν οι αποσκευές σας και να μην χάσετε χώρο.

5-Αν έχετε παιδιά, κάντε μία ξεχωριστή πάνινη τσάντα με τα παιχνίδια θαλάσσης και μία με τα παιχνίδια που θα χρειαστούν για τις ελεύθερες ώρες, ώστε να μην χάνετε ώρα κατά την διάρκεια των διακοπών και σας διευκολύνει στο κουβάλημα.

6-Πάρτε μαζί σας καλλυντικά σε μικρές συσκευασίες και μην κάνετε υπερβολές με τα παπούτσια σας. Σαγιονάρες, σανδάλια, εσπαντρίγιες και πλατφόρμες μπορούν να σας φανούν χρήσιμες, αλλά προτιμήστε να είναι σε ουδέτερο χρώμα.

7-Πριν φτιάξετε την βαλίτσα σας, τοποθετήστε τα ρούχα διπλωμένα πάνω στο κρεβάτι ώστε να κάνετε τον τελευταίο έλεγχο, για να ελέγξετε ότι έχετε συλλέξει τα πάντα.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.