Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι «άτακτες» ιστοσελίδες απέκτησαν εχθρούς: Χάκερς απειλούν να βγάλουν στην φόρα 37 εκατ. άπιστους

22 Ιουλίου, 2015 by Σταματίνα

cheaters-have-patterns-science-can-proveΜια ιστοσελίδα αποκλειστικά για άπιστους φαίνεται πως ενόχλησε άγνωστη ομάδα από χάκερς, με όνομα «Ομάδα Κρούσης», οι οποίοι κατάφεραν να αποσπάσουν τα στοιχεία της και πλέον να την απειλούν άμεσα.

Ο λόγος για το «AshleyMadison», το οποίο βρίσκεται προ αδιεξόδου. Οι χάκερς απειλούν πως αν η ιστοσελίδα δεν κλείσει άμεσα, τότε θα δημοσιεύσουν τους λογαριασμούς από πολλά εκατομμύρια χρήστες της. Παράλληλα, θα βγάλουν στην φόρα όσες γυμνές φωτογραφίες αλλά και σεξουαλικές φαντασιώσεις χρηστών έχουν στα χέρια τους.

Οι άπιστοι που χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα βρίσκονται σε… αναμμένα κάρβουνα, ενώ την ίδια στιγμή οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας πρέπει να αποφασίσουν πως θα χειριστούν αυτό το μεγάλο δίλημμα. Πλέον το σάιτ βρίσκεται εκτός κινδύνου, αφού έλαβε κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, όμως τα στοιχεία που κατάφεραν να αποσπάσουν οι χάκερς βρίσκονται ακόμα στα χέρια τους.

Ονόματα, αριθμοί πιστωτικών καρτών, γυμνές φωτογραφίες αλλά και… κρυφές σεξουαλικές φαντασιώσεις των πελατών του ιστότοπου «AshleyMadison» θα βγουν στην φόρα σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα της «Ομάδας Κρούσης». Παράλληλα με το κλείσιμο του «AshleyMadison», η ίδια ομάδα απαιτεί να κλείσει ακόμα ένας ιστότοπος με όνομα «EstablishedMen», ο οποίος γνωρίζει νεαρές γυναίκες σε άνδρες πολύ μεγαλύτερης ηλικίας.

«Το κλείσιμο του AM (Ashley Madison) και του ΕΜ (Established Men) θα σας στοιχίσει, αλλά η μη συμμόρφωσή σας θα στοιχίσει περισσότερο» προειδοποίησαν οι χάκερ την ώρα που η εταιρία απολογούνταν στους πελάτες της με ανακοίνωση που έλεγε πως: «Ζητούμε συγγνώμη για την απρόκλητη και εγκληματική εισβολή στην πληροφόρηση των πελατών μας».

Η συγκεκριμένη ομάδα χάκερ είχε «χτυπήσει» με ανάλογο τρόπο και πριν από δύο μήνες. Στόχος της εκείνη την φορά ήταν η ιστοσελίδα «AdultFriendFinder».Τέτοιου είδους ιστοσελίδες, αμφιλεγόμενου περιεχομένου, φαίνεται πως πλέον βρήκαν έναν μεγάλο διαδικτυακό εχθρό.

iefimerida

This entry was posted on Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2015 at 17:17 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply