Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η ζωή των πληρωμάτων στα γιοτ της χλιδής: Πεταμένα sex toys, ιερόδουλες και πανάκριβα δώρα

22 Ιουλίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΓΙΟΥΑξίζουν εκατομμύρια, έχουν ελικοδρόμια και πισίνες και κανείς δεν μπορεί να μπει μέσα σε αυτά αν δεν είναι δισεκατομμυριούχος ή σταρ του Χόλιγουντ.

Περίπου. Υπάρχουν και κοινοί θνητοί σε αυτά τα σούπερ γιοτ των πλουσίων. Εκείνοι που εργάζονται σε αυτά. Και τα όσα ζουν, είναι άκρως… γαργαλιστικά, όπως προκύπτει από τις αποκαλύψεις που έκαναν στην Sunday Times.

Τα καθήκοντά τους δεν περιορίζονται στο σερβίρισμα σαμπάνιας ή κοκτέιλ. Μέλος πληρώματος σε πολυτελές γιοτ αποκάλυψε ότι συνάδελφός του- που εργάζεται για άλλον βαθύπλουτο- αναγκάστηκε να μαζέψει τα σεξουαλικά παιχνίδια μετά από μία άγρια νύχτα, ενώ άλλος ανέφερε ότι έπρεπε να υποδεχτεί… πλήθη ιερόδουλων από την Λετονία και τη Ρωσία, που είχε καλέσει ο εργοδότης του.

Ενας σεφ σε σούπερ γιοτ, που μίλησε υπό το καθεστώς της ανωνυμίας, αποκάλυψε ότι οι γυναίκες φτάνουν με στόλους Mercedes στο πολυτελές σκάφος. Στη συνέχεια, οι άνδρες που βρίσκονται σε αυτό διαλέγουν τις τρεις που θα μείνουν για εκείνη την ημέρα για να τους κάνουν… παρέα.

Αλλο μέλος πληρώματος γιοτ, σε ένα ταξίδι στην Ιμπιζα, αναγκάστηκε να ψάχνει γιατρό για Viagra, αλλά και προμηθευτή χαπιών!

Ο σεφ αποκάλυψε επίσης ότι τη χειρότερη συμπεριφορά δεν την έχουν οι ιδιοκτήτες των σκαφών, αλλά εκείνοι που τα νοικιάζουν για 1-2 εβδομάδες, πληρώνοντας βέβαια εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. «Ας βρούμε ναρκωτικά, ιερόδουλες και ας ταλαιπωρήσουμε το πλήρωμα», λέει κωδικοποιώντας τη συμπεριφορά τους.

Βέβαια δεν είναι όλα άσχημα, γιατί συχνά όσοι εργάζονται σε αυτά τα πολυτελή σκάφη βγάζουν χιλιάδες ευρώ μέσα σε ένα καλοκαίρι, μόνο από τα φιλοδωρήματα. Μάλιστα, μία γυναίκα μέλος τέτοιου πληρώματος παραδέχεται ότι συχνά της κάνουν πανάκριβα δώρα- πέρα από τα μετρητά που παίρνει- όπως πορτοφόλια Hermes, iPad και γυαλιά ηλίου. Σύμφωνα με την ίδια, κάποτε ένας Αραβας ιδιοκτήτης γιοτ έδωσε στο πλήρωμά του μία Mercedes για να κάνουν… βόλτες, μετά από το τέλος της σεζόν.

iefimerida

This entry was posted on Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2015 at 22:20 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply