Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μια Ελληνίδα (Γρεβενιώτισσα) δημοσιογράφος στο Skytv της Ιταλίας

21 Ιουλίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

xristina skentzioy 1Αναφερόμαστε στη συνάδελφο, Χριστίνα Σκέντζιου που τα τελευταία πέντε χρόνια συνεργάζεται τόσο με την Εθνική ομάδα μπάσκετ της Ιταλίας όσο και με άλλες Ευρωπαϊκές ομάδες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πριν από μεγάλες διοργανώσεις.

Το κορίτσι μας λοιπόν, που κάνει καριέρα στο εξωτερικό με το σπαθί της και παρόλο του ότι δέχτηκε πόλεμο στη σημερινή παρουσία της στην εκδήλωση από Ιταλούς συναδέλφους, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ώστε να αντεπεξέλθει στο έργο της.

xristina skentzioy 2Η όμορφη Χριστίνα η οποία είναι ιδιαίτερα αγαπητή στη γειτονική χώρα βρισκόταν πριν λίγη ώρα στα στούντιο του Sky tv του Μιλάνου μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της Εθνικής Ιταλίας στο πλαίσιο της παρουσίασής της για το Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου και πληροφορίες λένε ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας έκλεψε την παράσταση…

xristina skentzioy
blogs.gossip-tv

This entry was posted on Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2015 at 22:14 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply