ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΚΕΤΣ

παπανικολαου
Ο μπασκετμπολίστας Κώστας Παπανικολάου, που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πρωτέα Γρεβενών, αποτελεί πλέον παρελθόν από τους Χιούστον Ρόκετς αφού συμπεριλήφθηκε στα ανταλλάγματα για τον Τάι Λόουσον και έτσι ανήκει πλέον στους Ντένβερ Νάγκετς.

Αναλυτικότερα:
Τέσσερις παίκτες μεταξύ των οποίων ο Κώστας Παπανικολάου και ο Τζόι Ντόρσεϊ έδωσαν οι Ρόκετς στους Νάγκετς για να αποκτήσουν τον Τάι Λόουσον.

Συγκεκριμένα, το Χιούστον πήρε τον 27χρονο γκαρντ και έδωσε στο Ντένβερ τους δύο πρώην άσους του Ολυμπιακού και τους Πάμπλο Πριτζιόνι και Νικ Τζόνσον.

Όσον αφορά τον Λόουσον, θεωρείται ένα από τα «κακά παιδιά» του ΝΒΑ, καθώς τους τελευταίους 6 μήνες έχει συλληφθεί δύο φορές για οδήγηση υπό κατάσταση μέθης.

Για τον «Παπ» τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα στο Ντένβερ, καθώς στις θέσεις των φόργουορντ υπάρχουν οι δύο καλύτεροι και πιο ακριβοί παίκτες της ομάδας, Γουίλσον Τσάντλερ και Ντανίλο Γκαλινάρι. Μένει να δούμε πώς θα τον αξιοποιήσει ο νέος προπονητής της ομάδας, Μάικλ Μαλόουν.

sport-fm

Ο Σφαιρόπουλος μιλά στο sdna.gr και λύνει τις παραπάνω απορίες! 

«Δεν μπορούμε να ξέρουμε όλο αυτό το διάστημα τι διαπραγματεύσεις έγιναν. Οι ομάδες δεν εξωτερικεύουν τις προθέσεις τους. Έγινε ξαφνικά για εμάς όλο αυτό. Περιμένω ένα τηλέφωνο τις επόμενες ώρες από μέλος της διοίκησης των Ρόκετς. Αυτή ουσιαστικά θα είναι η πρώτη δική μου επαφή με τους ανθρώπους του Χιούστον», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας ατζέντης, υπογραμμίζοντας πως εκείνος και ο παίκτης του δεν είχαν γνώση της κατάστασης.

Αν και όπως υποστήριξε στη συνέχεια, μάλλον περίμεναν κάτι τέτοιο… «Κάπου το περιμέναμε ότι θα γινόταν αυτό. Ήδη από τα picks στο draft το καταλάβαμε, γιατί η ομάδα επέλεξε παίκτες που είναι μεν rookies αλλά παίζουν στις θέσεις του Κώστα. Επιπλέον, οι Ρόκετς ανανέωσαν τον Μακ Ντάνιελς και τον Μπρούερ». 

«Με τους Νάγκετς τι συμβαίνει;», ρωτήσαμε τον Σφαιρόπουλο για να μας απαντήσει: «Είχα επικοινωνία με τον GM τους. Λένε ότι θέλουν τον Παπανικολάου στην ομάδα τους. Μάλιστα, ο assistant GM τους, μας είπε ότι τον παρακολουθεί από τότε που ο παίκτης ήταν 16-17 ετών και έπαιζε στις Εθνικές Ομάδες. Η αλήθεια είναι πως οι Νάγκετς έχουν παίκτες για την θέση του. Θα δούμε, είμαστε επιφυλακτικοί. Μάθαμε πάντως ότι αυτό το trade έγινε για τον Παπανικολάου!» και να συμπληρώσει:

«Θα έρθουμε και πάλι σε επαφή με τους Νάγκετς. Θέλουμε να ακούσουμε την πλευρά τους. Είπαμε ότι θα μιλήσουμε ξανά τις επόμενες μέρες μαζί τους. Το συμβόλαιο του Κώστα είναι ανοιχτό, όλα είναι διαπραγματεύσιμα».

Πλέον, υπάρχουν εκείνοι που… ανησυχούν αναφορικά με την παρουσία του ταλαντούχου παίκτη στην Εθνική. Πολλοί είναι οι παίκτες του ΝΒΑ που γυρίζουν την πλάτη στο εθνόσημο για να κάνουν εντατικές προπόνησεις, να ακούσουν τα «θέλω» των ομάδων τους και να βελτιωθούν ατομικά. Στην περίπτωση του «Παπ» αυτά δεν ισχύουν, καθώς ο ίδιος θέλει να πάρει μέρος στην Εθνική και να φορέσει την «γαλανόλευκη».

«Δεν ξέρω σίγουρα τι θα γίνει. Ο Κώστας όμως θέλει να είναι παρών στην Εθνική. Θα το προσπαθήσει πολύ, αν τυχόν τεθεί θέμα από την ομάδα. Με τους Ρόκετς γνωρίζαμε πως δεν θα έχουμε θέμα. Νομίζω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα ούτε τώρα. Βέβαια, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει σε μια ομάδα», είπε ο Σφαιρόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.