to-agorokoritso-pou-magepse-tis-pasareles.w_lΗ 24χρονη Λαΐς Ριμπέιρο γεννήθηκε σε μια αγροτική πόλη της Βραζιλίας. «Ασχομόπαπο» στα παιδικά της χρόνια, μάνα στα 17, «άγγελος» σήμερα στις πασαρέλες.

Η ζωή της Λαΐς Ριμπέιρο, διαφέρει πολύ από αυτή των περισσοτέρων μοντέλων που μαγεύουν τον φακό και την πασαρέλα.

Η 24χρονη Λαΐς γεννήθηκε σε μια απομακρυσμένη αγροτική πόλη της Βραζιλίας.

Αγοροκόριτσο, «ασχημόπαπο» και κατόπιν έφηβη μητέρα, καθώς στα17 της απέκτησε ένα αγοράκι, τον Αλεξάντρε.

Δεν ξεχώριζε σε τίποτα από τα άλλα κορίτσια, εκτός από το ύψος της:1,80! Και τίποτα δεν έδειχνε ότι θα γινόταν ο νέος άγγελος της Victoria Secret, ούτε ότι θα περπατούσε στην πασαρέλα για τη Chanel, τη Louis Vuitton και τον Marc Jacobs.

Εκείνη που πρώτη πίστεψε στην Λαΐς ήταν μια παιδική φίλη της που της πρότεινε να πάει στην πασαρέλα, κυρίως λόγω του ύψους της. Και όπως η ίδια έχει πει, δεν πίστευε στον εαυτό της μέχρι που βρήκε την πρώτη της δουλειά. Είχε προηγηθεί ένα διάστημα συνεχών απορρίψεων, επειδή δεν είχε αρκετές καμπύλες. Τις καμπύλες αυτές που κατόπιν εγκωμίασαν τα περιοδικά στη Νέα Υόρκη.

Στη ζωή της Λαΐς, όλα έχουν αλλάξει, αλλά εκείνη παραμένει απόλυτα προσγειωμένη και μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στον γιο της, στονμπασκετμπολίστα σύντροφό της και στα αγαπημένα της χόμπι, όπως η πυγμαχία, το βόλεϊ και η σάλσα.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.