klounei--amal-etoimoi-na-kalwsorisoun-to-prwto-paidi.w_lΗ Αμάλ ξύπνησε το αίσθημα της πατρότητας στον Τζορτζ Κλούνεϊ. Το όνειρό τους θέλουν να γίνει πραγματικότητα & σύμφωνα με δημοσίευμα το πρώτο τους παιδί έρχεται.

Το περιοδικό US Weekly, μιλάει σε δημοσίευμά του για τη μεγάλη ευτυχία του Τζορτζ Κλούνεϊ και της Αμάλ Αλαμουντίν, που η φυσιολογική της κατάληξη δεν είναι άλλη από το να γίνουν γονείς. Έτοιμοι να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, σύμφωνα με το περιοδικό, θα το καλωσορίσουν στα μέσα της επόμενης χρονιάς, αφήνοντας ένα υπονοούμενο πως είναι ήδη έγκυος.

Τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου και των ιστοσελίδων δεν σταματούν να μιλούν για τις προσπάθειες τους, αναφέροντας με βεβαιότητα ότι οι δυο τους επισκέφθηκαν κέντρο γονιμότητας προκειμένου να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.

Κι αν παράλληλα κυκλοφορούν οι φήμες και τα δημοσιεύματα ότι κάτι τρέχει και θα χωρίσουν, εκείνοι δεν πτοούνται. Μάλιστα, ο Τζορτζ Κλούνεϊ δήλωσε ο σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι η αγαπημένη του, του ξύπνησε το αίσθημα της πατρότητας.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.