epithesi-ston-liagka-logw-twitter-agrammate-papr.w_lΟ Γιώργος Λιάγκας δεν σταματά να κάνει αναρτήσεις με πολιτικά σχόλια & απόψεις. Τι συνέβη όταν αυτό που έγραψε τον εξέθεσε στους χρήστες & αναγκάστηκε να το σβήσει.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Γιώργος Λιάγκας αρθρώνει πολιτικό λόγο, σχολιάζει, κρίνει και «τα χώνει» στις κομματικές πλευρές με τις οποίες δε συμφωνεί. Όλα αυτά μέσω twitter !Μάλιστα, έχει συμβεί -λόγω του ότι η κάθε ανάρτηση έχει συγκεκριμένο αριθμό γραμμάτων- να κάνει αναρτήσεις τη μία πίσω από την άλλη για να ολοκληρώσει τη γνώμη του.

Αυτή τη φορά, όμως, δεν έπεσε στα μαλακά ούτε μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει στον διαδικτυακό του ακόλουθο που τον «στόλισε». Αποφάσισε ότι ήταν καλύτερα να σβήσει την ανάρτησή του μετά από όσα γράφτηκαν για την άποψη που εξέφρασε δημόσια.

Τι έγραψε; «Ειλικρινά ντρέπομαι για την κατάντια της χώρας μου. Απορώ γιατί δεν μας αφήνουν να πάμε στο διάολο. Το αξίζουμε!». Χαρακτηριστικό επιθετικό σχόλιο με χαρακτηρισμούς ήταν ανάμεσα σε άλλα το παρακάτω: «Ειλικρινά έπρεπε να ντρέπεσαι που είσαι αγράμματος και παπ@ρ@ς»!

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.