apo-to-xoligount-sti-lesbo-boithaei-prosfuges-me-ton-oie.w_lΟ σταρ του Walking Dead, Ντέιβιντ Μόρισεϊ έφτασε στη Μυτιλήνη και εργάστηκε με κλιμάκιο του ΟΗΕ για να βοηθήσει πρόσφυγες που φθάνουν από τη Συρία. Τι λέει.

Είναι διάσημος και πολυαγαπημένος του Χόλιγουντ.Ο Ντέιβιντ Μόρισεϊ, ο σταρ του Walking Dead, άφησε την άνετη ζωή του και ταξίδεψε με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ στη Μυτιλήνη για να βοηθήσει πρόσφυγες που καταφθάνουν κατά εκατοντάδες με παράνομα πλοία στο νησί. Ο ηθοποιός μίλησε στη Daily Mail για την εμπειρία του και μίλησε με εξαιρετικό τρόπο και προσεγμένα λόγια για τη συμπεριφορά και τη βοήθεια των νησιωτών στους πρόσφυγες, αλλά και το έργο της ακτοφυλακής.


«Από τη μία πλευρά, βλέπεις πρόσφυγες να στέκονται σε ουρές για να γράψουν το όνομά του στη λίστα και γυρνάς τα μάτια σου και βλέπεις τους Έλληνες να περιμένουν σε ουρές στα ATM για να σηκώσουν 60 ευρώ τη μέρα», λέει ο Μόρισεϊ και συμπληρώνει: «Πίστεψαν ότι θα έφταναν σε ένα ασφαλές μέρος και τελικά, αυτό που αντιμετώπισαν ήταν συνθήκες που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν».

Ο Μόρισεϊ ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες από πρόσφυγες, στέλνοντας τη δική του κραυγή αγωνία για βοήθεια.

«Πρέπει να ανοίξουμε επιτέλους τα μάτια μας. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα ζοφερή. Έχουμε ξαναδεί τέτοιες εικόνες στο παρελθόν, σε λιμούς ανά τον κόσμο. Όμως αυτή είναι η δική μας κρίση. Συμβαίνει εδώ και τώρα», κατέληξε.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.