odigos-kai-o-gios-tou-ekleban-kausima-apo-lewforeio.w_lΟ 46χρονος και ο 21χρονος γιος του συνελήφθησαν να τραβούν το πετρέλαιο με ένα λάστιχο και να το τοποθετούν σε μπιτόνια στο αυτοκίνητό τους.

Επ΄ αυτοφώρω συνέλαβε η αστυνομία πατέρα και γιο να κλέβουν καύσιμα από λεωφορείο της Ο.Σ.Υ..

Διαπίστωσαν, μάλιστα, ότι ο 46χρονος πατέρας, ήταν ο οδηγός του λεωφορείου. Ο δράστης και ο 21χρονος γιος του συνελήφθησαν για υπεξαίρεση καυσίμων σε παράδρομο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Ολυμπιακού Χωριού.

Εντοπίστηκαν τη στιγμή που αφαιρούσαν πετρέλαιο από το ντεπόζιτο Δ.Χ. λεωφορείου, ιδιοκτησίας της Ο.Σ.Υ., το οποίο οδηγούσε ο 46χρονος και επέστρεφε στο αμαξοστάσιο, αφού είχε τελειώσει τη βάρδια του.

Το πετρέλαιο το αντλούσαν με ένα λάστιχο και το τοποθετούσαν σε μπιτόνια, τα οποία φόρτωναν στο αυτοκίνητο του 46χρονου.

Από την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε μπιτόνια που περιείχαν ενενήντα οκτώ λίτρα πετρελαίου.

Διαπιστώθηκε ότι από τις αρχές του Ιουλίου τουλάχιστον με τον ίδιο τρόπο είχαν αφαιρέσει πέντε φορές, ποσότητες καυσίμων τετρακοσίων λίτρων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε για δίκη στο Αυτόφωρο.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.