l-espresso-autos-o-anthrwpos-prokalei-fobo_5.w_lΣτο εξώφυλλο του ιταλικού περιοδικού L’ Espresso φιγουράρει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με έναν τίτλο που τα λέει όλα:«Αυτός ο άνθρωπος προκαλεί φόβο. Ακόμα και σε εμάς»…

«Αυτός ο άνθρωπος προκαλεί φόβο. Ακόμα και σε εμάς»…

Ιδού ο τίτλος του θέματος του εξωφύλλου του ιταλικού πολιτικού περιοδικού «L’Espresso» που … κοσμεί ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Γιατί προκαλεί τρόμο ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών – Είναι η Ιταλία ο επόμενος αδύναμος κρίκος μετά την Ελλάδα; Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις στις οποίες επιχειρεί να απαντήσει το δημοσίευμα.

Η Ευρώπη του Νότου ανησυχεί με τη φιγούρα του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και την επιμονή του στην πρόταση για «προσωρινό Grexit». Η επιρροή και η δύναμή του προκαλούν μεγάλη αγωνία σε σχέση με τις μελλοντικές του κινήσεις αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Η εξήγηση του διευθυντή του περιοδικού Λουίτζι Βιτσινάντζα

«Το ευρώ σώθηκε, η Ευρώπη όχι. Παρότι η Ελλάδα παραμένει ακόμα εντός του κοινού νομίσματος και αυτό αποτελεί μία καλή είδηση, η ευρωπαϊκή κρίση δεν έχει ολοκληρωθεί». Αυτό εξηγεί, μεταξύ άλλων, ο διευθυντής του εντύπου Λουίτζι Βιτσινάντζα σε βίντεο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Espresso.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.