apo-karntasians-karntasi-telos-starobas-mpekatwrou.w_l Ξεκίνησαν τρεις και θα μείνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Άρχισαν τα δημοσιεύματα για τις ριζικές αλλαγές.

Οι φήμες και οι συζητήσεις για το μέλλον της εκπομπής «Τα Καρντάσιανς» ήταν πολλές και πύκνωσαν προς το τέλος τς σεζόν που τελείωσε πριν από λίγες εβδομάδες.

Η αποχώρηση της Μαρίας Μπεκατώρου συζητιόταν έντονα και της τέθηκε ως ερώτημα ακόμα και στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, όπου δήλωσε έκπληκτη, αφού κανένας -όπως ισχυρίστηκε- δεν της είχε ψιθυρίσει ότι του χρόνου δεν θα είναι μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στα «Καρντάσιανς». Το θέμα Δημήτρης Σταρόβας δεν είχε τεθεί, μέχρι που άρχισε να ψιθυρίζεται μετά από  διάφορες ατάκες που ειπώθηκαν από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret η επόμενη σεζόν θα βρει τα Καρντάσιανς με σημαντικές αλλαγές, αφού ξεκίνησαν τρεις και θα μείνει ο ένας, που δεν είναι άλλος από τον Γρηγόρη.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.