o-paiktis-tou-the-voice-tragoudaei-dwrean-gia-ton-kosmo.w_l Είπε “‘Οχι” στις προτάσεις των επιχειρηματιών και αποφάσισε να τραγουδάει στον πεζόδρομο του Θησείου. Ο Νεκτάριος Μαλλάς είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος & καλλιτέχνης.

Ξεχώρισε με την εξαιρετική φωνή και τον τρόπο της ερμηνείας του, έγινε δημοφιλής και ένα από τα πρόσωπα που θα θυμούνται όλοι από το «The Voice 2». Οι προτάσεις που είχε για δουλειά ήταν πολλές, αλλά ο ίδιος προτίμησε να ακολουθήσει έναν άλλο δρόμο.


Έχοντας περάσει τρεις εβδομάδες από τον μεγάλο τελικό, αρνήθηκε τις προτάσεις επιχειρηματιών από την Ελλάδα και την Κύπρο για να κάνει συναυλίες και προτίμησε να ψυχαγωγεί δωρεάν τον κόσμο, τραγουδώντας στον πεζόδρομο του Θησείου, κοντά στον σταθμό του ηλεκτρικού.

Ο Νεκτάριος Μαλλάς έλαβε την απόφαση λίγες ώρες μετά την αναγγελία του δημοψηφίσματος από τον Αλέξη Τσίπρα, όπως αναφέρει η espresso. «Ο στόχος μου είναι να διασκεδάζω τον κόσμο δωρεάν κι όποιος θέλει και μπορεί να δώσει κάτι. Στην Ευρώπη οι καλλιτέχνες του δρόμου είναι θεσμός τόσο στο τραγούδι όσο στην υποκριτική, τη ζωγραφική και στον χορό. Τα παιδιά που έρχονται και με αγκαλιάζουν στον δρόμο με ξαφνιάζουν. Δεν πίστευα ότι θα είχα τέτοια αναγνωρισιμότητα μέσα από το “The Voice 2”. Στο στούντιο, στα live ένιωθα την αγάπη του κοινού, αλλά δεν καταλάβαινα πολλά πράγματα. Στο Θησείο ένιωσα τη δύναμη της τηλεόρασης και την ψυχή του Έλληνα».

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.