Ομάδες… ΑΒ, ευχές με κεράκια, ντέρμπι από νωρίς στην κλήρωση
super league
Μπορεί τα λόγια των ιθυνόντων της Σούπερ Λιγκ να μην έπεισαν τους απανταχού φίλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς για μια ακόμη φορά επικαλέστηκαν ευχές και απέφυγαν να κοιτάξουν κατάματα τα προβλήματα της διαφθοράς, την εγκληματικής οργάνωσης και τα «στημένα», όμως, η κλήρωση για τη σεζόν 2015-2016, προκάλεσε από μόνη της το ενδιαφέρον.

Παρά την ύπαρξη… ομάδας Α και ομάδας Β που αποτελεί δείγμα για των προβλημάτων, τα ντέρμπι έκαναν την εμφάνισή τους από νωρίς. Πρώτο είναι αυτό μεταξύ των «Δικεφάλων» στην 4η «στροφή», ενώ οι «αιώνιοι» θα αναμετρηθούν στην 11η με έδρα τη Λεωφόρο. Στα αξιοσημείωτα πως ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα μεγάλα ματς του πρώτου γύρου στην Τούμπα, ενώ αντίθετα η ΑΕΚ θα δώσει όλα τα ντέρμπι εκτός έδρας.

Η σέντρα έχει οριστεί στις 22-23 Αυγούστου και το τέλος του πρώτου γύρου έχει προγραμματιστεί για τις 19 Δεκεμβρίου 2015. Ο δεύτερος γύρος θα ξεκινήσει στις 2 Ιανουαρίου 2016 και θα ολοκληρωθεί στις 17 Απριλίου 2016, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό της Λίγκας.

Συνοπτικά τα ντέρμπι του Α’ και Β΄γύρου μετά την αποψινή κλήρωση του πρωταθλήματος, έχουν ως εξής:


Α’ γύρος

4η αγωνιστική (19-20-21/9): ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
6η αγωνιστική (3-4-5/10): ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
7η αγωνιστική (17-18-19/10): Ολυμπιακός – ΑΕΚ
8η αγωνιστική (24-25-26/10): ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
9η αγωνιστική (31/10-1-2/11): Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
11η αγωνιστική (21-22-23/11): Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Β’ γύρος

19η αγωνιστική (23-24-25/1): ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
21η αγωνιστική (6-7-8/2): Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
22η αγωνιστική (13-14-15/2): ΑΕΚ – Ολυμπιακός
23η αγωνιστική (20-21-22/2): Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
24η αγωνιστική (27-28-29/2): ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
26η αγωνιστική (12-13-14/3): Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Μποροβήλος: «Να ανάψουμε κεράκι»

Με το βλέμμα στραμμένο στην κλήρωση, ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, ήταν ο πρώτος που ανέβηκε στο βήμα των ομιλητών. Ο πρόεδρος του «συνεταιρισμού», τόνισε πως όλοι ελπίζουν να βοηθήσουν στην αναβάθμιση του προϊόντος.

«Αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Η πατρίδα μας αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις και καλούμαστε να κάνουμε κάτι θετικό για να προοδεύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, να δώσει διέξοδο και ανάσα στους φιλάθλους από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αυτό που καλούμαστε όλοι να κάνουμε είναι να βρούμε λύσεις» υπογράμμισε ο πρώτος παράγοντας της διοργανώτριας.

«Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι πιο μεθοδικά και ομαδικά, σε συνεργασία με όλους τους φορείς, την ΕΠΟ και την Πολιτεία. Έγιναν αλλαγές στον πειθαρχικό κώδικα και οι διαιτητές θα διακόπτουν άμεσα τον αγώνα σε περίπτωση ρίψης αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο» συνέχισε, αναφερόμενος στα πειθαρχικά μέτρα που θα είναι πια ιδιαιτέρως αυστηρά.

«Σε περίπτωση εισόδου θεατών, ακόμα και μία ώρα πριν από την έναρξή του αγώνα, αυτός δε θα αρχίζει και θα κατοχυρώνεται υπέρ της ανυπαίτιας ομάδας. Δεν υπάρχει, πλέον, μη ορισμός αγώνα για οφειλές και έχει αντικατασταθεί με αφαίρεση βαθμών, όπως ισχύει στη FIFA, ενώ θα εξετάζονται όλες οι καταγγελίες για διαστρέβλωση αγώνων» συνέχισε ο κ. Μποροβήλος.

Ο πρόεδρος της Λίγκα αναφέρθηκε επίσης στην επέκταση της συνεργασίας με τη Nova ως το 2019, τονίζοντας ότι «όλοι θα θέλαμε καλύτερο πρωτάθλημα, μεγαλύτερο ανταγωνισμό και λιγότερα κρούσματα βίας», ενώ μίλησε και για την πρόταση που έχει γίνει προς την ΕΠΟ και είναι οι τελευταίοι στην κατάταξη διαιτητές στη Σούπερ Λίγκα να μην έχουν δικαίωμα να σφυρίξουν την επόμενη περίοδο ξανά στην ανώτατη επαγγελματική κατηγορία.

Όσο για την… ατάκα που ξεχώρισε ήταν η παράκληση: «Σας καλώ όλους να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο το, για καλύτερες ημέρες. Αντί να καταριέστε το σκοτάδι, καλύτερα να ανάψετε ένα αναστάσιμο κεράκι».

Γκιρτζίκης: «Να μη ρίχνουμε δηλητήριο»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης, ακολούθησε τον Γιώργο Μποροβήλο στο βήμα των ομιλητών κατά την αποψινή κλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο κ. Γκιρτζίκης αναφέρθηκε στην άρτια διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων που φιλοξενείται σε Λάρισα, Βέροια και Κατερίνη, τη μεγάλη προσέλευση του φίλαθλου κοινού που γεμίζει τα γήπεδα και την πορεία της Εθνικής ομάδας, η οποία θα παίξει την Πέμπτη στη Λάρισα με τη Ρωσία διεκδικώντας την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο δέχεται βολές, όμως δέχομαι κάθε καλόπιστη κριτική, όσο αυστηρή κι αν είναι. Τις περισσότερες φορές δέχεται βολές αδίκως. Εμείς οι περισσότεροι που αποφασίσαμε να δώσουμε χρόνο σε αυτό το άθλημα έχουμε παίξει μπάλα και πρέπει να το προστατεύσουμε από αυτούς που δεν το γνωρίζουν και δεν το αγαπούν, αλλά επίσης και από εμάς τους ίδιους» τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

«Πρέπει να απαντήσουμε στην πράξη, να σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Όλοι μαζί χάνουμε, όλοι μαζί κερδίζουμε. Όλοι έχουμε τις ευθύνες μας. Ποδοσφαιριστές, προπονητές, τεχνικά επιτελεία, παράγοντες και επενδυτές, όλοι πίνουμε νερό από την ίδια βρύση» συνέχισε.

«Δεν μπορούμε να ρίχνουμε δηλητήριο. Είμαστε αποφασισμένοι να τηρήσουμε το καταστατικό και τους νέους κανονισμούς. Έτσι θα έχουμε σοβαρότητα και ισχύ απέναντι σε όσους αμφισβητούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Χρειάζεται να δουλέψουμε για να πετύχουμε. Ας λειτουργήσουμε ως συμπαίκτες, μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε στο γήπεδο» κατέληξε ο κ. Γκιρτζίκης.

Οι ελπίδες των εκπροσώπων των ομάδων

Η κλήρωση βρήκε τουλάχιστον τους εκπροσώπους των ομάδων να δηλώνουν πως ελπίζουν για μια καλή πορεία του εφετινού πρωταθλήματος. Όπως ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός για παράδειγμα, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος δήλωσε ότι «το πρόγραμμα δεν έχει καμία σημασία για εμάς. Και 15 αγώνες εκτός έδρας σερί να δίναμε, εμείς θα το αντιμετωπίζαμε σαν Ολυμπιακός. Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο, όμως εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε και τους δύο τίτλους. Θα αγωνιστούμε με 30 ομάδες και θα δώσουμε 30 μάχες. Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν, και ισοπαλία να πάρουνε με τον Ολυμπιακό θα το συζητούν για χρόνια».

ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Στράτος Σωπήλης, υπογράμμισε: «Περιμένουμε πάρα πολλά τη νέα χρονιά. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα. Με το σχεδιασμό είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Δεν έχει σημασία η κλήρωση, αφού θα παίξουμε με όλους. Εμάς μας ενδιαφέρουν άλλα πράγματα, όπως η αξιοπιστία, το ήθος και η αξιοπρέπεια που συνάδουν με τον Παναθηναϊκό. Δεν θέλουμε παρεμβατισμούς και ευχολόγια. Είναι άψογος ο σχεδιασμός που έγινε με επαγγελματισμό και αξιοκρατία από την ομάδα μας, αφού άνθρωποι όπως ο κύριος Φύσσας και ο κύριος Βόκολος αλλά και ο πρόεδρος έχουν δώσει μεγάλη έμφαση».

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στην κλήρωση, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, είπε: «Στόχος μας είναι να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι. Μπαίνουν οι βάσεις από τον αθλητικό μας διευθυντή, τον Φρανκ Άρνεσεν και τον προπονητή μας, Ιγκόρ Τούντορ. Μπαίνουν γερές βάσεις. Μετά την εξόφληση των χρεών από τον Ιβάν Σαββίδη είμαστε ελεύθεροι να προχωρήσουμε και να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Δεν βάζουμε στόχο τον πρωταθλητισμό. Θα κοιτάμε ένα προς ένα όλα τα παιχνίδια για να πετύχουμε. Το πιο βασικό για μας είναι να γίνει έντιμο και καθαρό πρωτάθλημα, κάτι που δεν συνέβη τα προηγούμενα χρόνια».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης, είπε: «Γυρίσαμε και είμαστε πάλι στη φυσική μας θέση. Όσον αφορά την κλήρωση πρόκειται για πρόγραμμα το οποίο θα απασχολήσει τον προγραμματισμό του αγωνιστικού τμήματος. Είμαστε υποχρεωμένοι να πρωταγωνιστούμε και αργά και μεθοδικά να προσπαθούμε να κάνουμε χαρούμενους όσους ανήκουν στην οικογένεια της ΑΕΚ. Θεωρώ ότι κάνουμε καθημερινά τις κινήσεις ώστε να παρουσιαστούμε πλήρεις και ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα».

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, επισήμανε από την πλευρά του: «Θα έχει πολύ ενδιαφέρον η νέα Σούπερ Λίγκα, καθώς ανέβηκαν δύο ομάδες (ΑΕΚ και Ηρακλής) με δυναμική. Θα υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός που μόνο καλύτερο σε κάνει. Είναι ευχάριστο και πρέπει να υπάρχει θεμιτός ανταγωνισμός. Δυστυχώς υπάρχουν παθογένειες που πρέπει να λύσουμε “χθες”. Κάθε χρόνο συζητάμε, ερχόμαστε στην κλήρωση και έχουμε αστερίσκους. Πρέπει να βγαίνουν πιο γρήγορα οι αποφάσεις απ’ τα αρμόδια όργανα για να ξέρουμε τους αντιπάλους μας, όταν πρέπει να τους μαθαίνουμε. Πρέπει να τα ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να μην λέμε τα ίδια κάθε χρόνο».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ 2015-2016:

1η αγωνιστική (22-23-24/9/15)
Ολυμπιακός-Πανιώνιος
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ-Ξάνθη
Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης
Καλλονή-Ηρακλής
Ομάδα Β (Βέροια)-ΠΑΣ Γιάννινα
ΑΕΚ-Πλατανιάς
Ατρόμητος-Ομάδα Α (Κέρκυρα)

2η αγωνιστική (29-30-31/8)
Πανθρακικός-Ομάδα Β (Βέροια)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ
Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός
Ξάνθη-ΑΕΚ
Παναθηναϊκός-Καλλονή
Πλατανιάς-Ατρόμητος
Ηρακλής-Πανιώνιος
Ομάδα Α (Κέρκυρα)-Ολυμπιακός

3η αγωνιστική (12-13-14/9/15)
Ομάδα Β (Βέροια)-ΠΑΟΚ
Παναιτωλικός-Πανθρακικός
ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης
Ατρόμητος-Ξάνθη
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός-Πλατανιάς
Ηρακλής-Ομάδα Α (Κέρκυρα)

4η αγωνιστική (19-20-21/9/15)
Παναιτωλικός-Ομάδα Β (Βέροια)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Πανθρακικός-Καλλονή
ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος
Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος
Ξάνθη-Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός-Ομάδα Α (Κέρκυρα)
Πλατανιάς-Ηρακλής

5η αγωνιστική (26-27-28/9/15)

Ομάδα Β (Βέροια)-ΑΕΚ
Καλλονή-Παναιτωλικός
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ
Πανιώνιος-Πανθρακικός
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα
Ομάδα Α (Κέρκυρα)-Αστέρας Τρίπολης
Ηρακλής-Ξάνθη
Παναθηναϊκός-Πλατανιάς

6η αγωνιστική (3-4-5/10/15)

Καλλονή-Ομάδα Β (Βέροια)
ΑΕΚ-Ατρόμητος
Παναιτωλικός-Πανιώνιος
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Πανθρακικός-Ομάδα Α (Κέρκυρα)
ΠΑΣ Γιάννινα-Ηρακλής
Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς
Ξάνθη-Παναθηναϊκός

7η αγωνιστική (17-18-19/10/15)
Ομάδα Β (Βέροια)-Ατρόμητος Αθ.
Πανιώνιος-Καλλονή
Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Ομάδα Α (Κέρκυρα)-Παναιτωλικός
Ηρακλής-ΠΑΟΚ
Πλατανιάς-Πανθρακικός
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα
Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη

8η αγωνιστική (24-25-26/10/15)
Πανιώνιος-Ομάδα Β (Βέροια)
Ατρόμητος-Ολυμπιακός
Καλλονή-Ομάδα Α (Κέρκυρα)
ΑΕΚ-Ηρακλής
Παναιτωλικός-Πλατανιάς
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Πανθρακικός-Ξάνθη
ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης

9η αγωνιστική (31/10 & 1-2/11/15)
Ομάδα Β (Βέροια)-Ολυμπιακός
Ομάδα Α (Κέρκυρα)-Πανιώνιος
Ηρακλής-Ατρόμητος
Πλατανιάς-Καλλονή
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Ξάνθη-Παναιτωλικός
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ
ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός

10η αγωνιστική (7-8-9/11/2015)
Ομάδα Α (Κέρκυρα)-Ομάδα Β (Βέροια)
Ολυμπιακός-Ηρακλής
Πανιώνιος-Πλατανιάς
Ατρόμητος Αθ.-Παναθηναϊκός
Καλλονή-Ξάνθη
ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης
Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΟΚ-Πανθρακικός

11η αγωνιστική (21-22-23/11/2015)

Ομάδα Β (Βέροια)-Ηρακλής
Πλατανιάς-Ομάδα Α (Κέρκυρα)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Ξάνθη-Πανιώνιος
Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος Αθ.
ΠΑΣ Γιάννινα-Καλλονή
Πανθρακικός-ΑΕΚ
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός

12η αγωνιστική (28-29-30/11/15)
Πλατανιάς-Ομάδα Β (Βέροια)
Ηρακλής-Παναθηναϊκός
Ομάδα Α (Κέρκυρα)-Ξάνθη
Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης
Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα
Ατρόμητος-Πανθρακικός
Καλλονή-ΠΑΟΚ
ΑΕΚ-Παναιτωλικός

13η αγωνιστική (5-6-7/12/15)

Ομάδα Β (Βέροια)-Παναθηναϊκός
Ξάνθη-Πλατανιάς
Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής
ΠΑΣ Γιάννινα-Ομάδα Α (Κέρκυρα)
Πανθρακικός-Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος
Παναιτωλικός-Ατρόμητος
ΑΕΚ-Καλλονή

14η αγωνιστική (12-13-14/12/2015)

Ξάνθη-Ομάδα Β (Βέροια)
Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης
Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα
Ηρακλής-Πανθρακικός
Ομάδα Α (Κέρκυρα)-ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός-Παναιτωλικός
Πανιώνιος-ΑΕΚ
Ατρόμητος Αθ.-Καλλονή

15η αγωνιστική (19-20-21/12/2015)
Ομάδα Β (Βέροια)-Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη
Πανθρακικός-Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ-Πλατανιάς
Παναιτωλικός-Ηρακλής
ΑΕΚ-Ομάδα Α (Κέρκυρα)
Καλλονή-Ολυμπιακός
Ατρόμητος Αθ.-Πανιώνιος

16η αγωνιστική (2-3-4/1/16)
ΠΑΣ Γιάννινα-Ομάδα Β (Βέροια)
Αστέρας Τρίπολης-Πανθρακικός
Ξάνθη-ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός
Πλατανιάς-ΑΕΚ
Ηρακλής-Καλλονή
Ομάδα Α (Κέρκυρα)-Ατρόμητος
Πανιώνιος-Ολυμπιακός

17η αγωνιστική (9-10-11/1/16)
Ομάδα Β (Βέροια)-Πανθρακικός
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης
ΑΕΚ-Ξάνθη
Καλλονή-Παναθηναϊκός
Ατρόμητος-Πλατανιάς
Πανιώνιος-Ηρακλής
Ολυμπιακός-Ομάδα Α (Κέρκυρα)

18η αγωνιστική (16-17-18/1/16)
ΠΑΟΚ-Ομάδα Β (Βέροια)
Πανθρακικός-Παναιτωλικός
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ
Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή
Ξάνθη-Ατρόμητος
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος
Πλατανιάς-Ολυμπιακός
Ομάδα Α (Κέρκυρα)-Ηρακλής

19η αγωνιστική (23-24-25/1/16)
Ομάδα Β (Βέροια)-Παναιτωλικός
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Καλλονή-Πανθρακικός
Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα
Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης
Ολυμπιακός-Ξάνθη
Ομάδα Α (Κέρκυρα)-Παναθηναϊκός
Ηρακλής-Πλατανιάς

20ή αγωνιστική (30-31/1 & 1/2/2016)

ΑΕΚ-Ομάδα Β (Βέροια)
Παναιτωλικός-Καλλονή
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος
Πανθρακικός-Πανιώνιος
ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός
Αστέρας Τρίπολης-Ομάδα Α (Κέρκυρα)
Ξάνθη-Ηρακλής
Πλατανιάς-Παναθηναϊκός

21η αγωνιστική (6-7-8/2/16)

Ομάδα Β (Βέροια)-Καλλονή
Ατρόμητος-ΑΕΚ
Πανιώνιος-Παναιτωλικός
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
Ομάδα Α (Κέρκυρα)-Πανθρακικός
Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα
Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης
Παναθηναϊκός-Ξάνθης

23η αγωνιστική (20-21-22/2/16)
Ομάδα Β (Βέροια)-Πανιώνιος
Ολυμπιακός-Ατρόμητος
Ομάδα Α (Κέρκυρα)-Καλλονή
Ηρακλής-ΑΕΚ
Πλατανιάς-Παναιτωλικός
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
Ξάνθη-Πανθρακικός
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα

24η αγωνιστική (27-28-29/2/16)
Ολυμπιακός-Ομάδα Β (Βέροια)
Πανιώνιος-Ομάδα Α (Κέρκυρα)
Ατρόμητος-Ηρακλής
Καλλονή-Πλατανιάς
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Παναιτωλικός-Ξάνθη
ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης
Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα

25η αγωνιστική (5-6-7/3/2016)

Ομάδα Β (Βέροια)-Ομάδα Α (Κέρκυρα)
Ηρακλής-Ολυμπιακός
Πλατανιάς-Πανιώνιος
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος Αθ.
Ξάνθη-Καλλονή
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός
Πανθρακικός-ΠΑΟΚ

26η αγωνιστική (12-13-14/3/2016)
Ηρακλής-Ομάδα Β (Βέροια)
Ομάδα Α (Κέρκυρα)-Πλατανιάς
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
Πανιώνιος-Ξάνθη
Ατρόμητος Αθ.-Αστέρας Τρίπολης
Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα
ΑΕΚ-Πανθρακικό
Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ

27η αγωνιστική (19-20-21/3/2016)
Ομάδα Β (Βέροια)-Πλατανιάς
Παναθηναϊκός-Ηρακλής
Ξάνθη-Ομάδα Α (Κέρκυρα)
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός
ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος
Πανθρακικός-Ατρόμητος Αθ.
ΠΑΟΚ-Καλλονή
Παναιτωλικός-ΑΕΚ

28η αγωνιστική (2-3-4/4/2016)

Παναθηναϊκός-Ομάδα Β (Βέροια)
Πλατανιάς-Ξάνθη
Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης
Ομάδα Α (Κέρκυρα)-ΠΑΣ Γιάννινα
Ολυμπιακός-Πανθρακικός
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ
Ατρόμητος Αθ.-Παναιτωλικός
Καλλονή-ΑΕΚ

29η αγωνιστική (10/4/2016)
Ομάδα Β (Βέροια)-Ξάνθη
Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός
ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς
Πανθρακικός-Ηρακλής
ΠΑΟΚ-Ομάδα Α (Κέρκυρα)
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός
ΑΕΚ-Πανιώνιος
Καλλονή-Ατρόμητος Αθ.

30ή αγωνιστική (17/4/2016)
Αστέρας Τρίπολης-Ομάδα Β (Βέροια)
Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα
Παναθηναϊκός-Πανθρακικός
Πλατανιάς-ΠΑΟΚ
Ηρακλής-Παναιτωλικός
Ομάδα Α (Κέρκυρα)-ΑΕΚ
Ολυμπιακός-Καλλονή
Πανιώνιος-Ατρόμητος Αθ.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.