xudaiotita-finlandou-manatzer-ante-gmu-ellada.w_lΤην ώρα που ο Υπ.Οικονομικών βρισκόταν στο Eurogroup και δεχόταν τα πυρά του Φινλανδού ηγέτη Τίμο Σόινι, ο μάνατζερ γνωστού συγκροτήματος επιτέθηκε στην Ελλάδα.

Τον λένε Τζον Φίνμπεργκ και είναι ο άνθρωπος που μανατζάρει το γνωστό Φινλανδικό συγκρότημα Nightwish. Χωρίς ίχνος σεβασμού ο κύριος ανάρτησε στο προφίλ του στο Facebook το παρακάτω σχόλιο, βρίζοντας χυδαία την Ελλάδα.

«Άντε γαμ@@ου Ελλάδα, μου γαμ@@@ς τα σχέδια για το φθινόπωρο, γαμ@@@ας τις παγκόσμιες αγορές. Εύχομαι όποιος ψήφισε κατά του προγράμματος διάσωσης να καταλήξει να ζει στους δρόμους, χωρίς να έχει τίποτα. Γαμώ».

Η χυδαία ανάρτηση στο Facebook, ενώ η Ελλάδα έδινε μάχη
Η χυδαία ανάρτηση στο Facebook, ενώ η Ελλάδα έδινε μάχη

Ο εξαιρετικός αυτός κύριος δέχθηκε επιθέσεις για τα γραφόμενά του, καθώς και το «άδειασμα» από το συγκρότημα που εκπροσωπεί.

«Για όποιον ενδιαφέρεται, είτε τώρα είτε στο μέλλον:

Με το φως να είναι στραμμένο στην πρόσφατη παρεξήγηση από το σχόλιο ενός ανθρώπου εκτός του συγκροτήματος στα social media έχουμε να πούμε τα εξής. Οι σκέψεις και οι απόψεις των Nightwish εκπροσωπούνται ΜΟΝΟ από τα μέλη των Nightwish.

Και τώρα σταματήστε τις ανοησίες, κλείστε τον υπολογιστή και πηγαίνετε να πάρετε λίγο φρέσκο αέρα»

Η ανάρτηση του συγκροτήματος σχετικά με τον μάνατζερ
Η ανάρτηση του συγκροτήματος σχετικά με τον μάνατζερ

Το αποτέλεσμα ο μάνατζερ να διαγράψει το σχόλιο, χωρίς να ζητήσει συγγνώμη ή να πάρει άλλη θέση, αφού ξεκαθαρίστηκε και το ότι τον χρησιμοποιούσε το συγκρότημα μόνο για το κλείσιμο συναυλιών στην Αμερική.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.