venetikos benetikos- ΒΕΝΕΤΙΚΟΣΤραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια που κατέβαλε ένα ανδρόγυνο Αλβανών μεταναστών να μεταβούν με την 14χρονη κόρη τους, πεζή στην Καλαμπάκα Τρικάλων για εύρεση εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-fm.gr, οι συγκεκριμένοι μετανάστες, που εισήλθαν στην Ελλάδα από αφύλαχτη περιοχή, σταμάτησαν να ξεκουραστούν στην περιοχή «Τριβιά», 200 περίπου μέτρα πιο μακρυά από την Γέφυρα του Βενέτικου ποταμού.

Η 14χρονη κόρη τους, παίζοντας στον ποταμό, παρασύρθηκε από το νερό με αποτέλεσμα αφού δεν γνώριζε κολύμπι, να χάσει την ζωή της.

Συντετριμμένοι οι γονείς (41χρονος και 30χρονη), καταθέτουν αυτή την στιγμή στην Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών.

 

Η επίσημη  ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Πνιγμός 14χρονης αλλοδαπής στα Γρεβενά

Σήμερα (14-07-2015) το πρωί στον ποταμό Βενέτικο, 14χρονη αλλοδαπή, που βρισκόταν μαζί με τους γονείς της, υπηκόους Αλβανίας (40χρονο και 30χρονη), ενώ κολυμπούσε σε ρηχά νερά του ποταμού, παρασύρθηκε από το δυνατό ρεύμα και παρά τις προσπάθειες του πατέρα της που προσέτρεξε σε βοήθεια, πνίγηκε.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στη χώρα και κατευθυνόταν πεζή στην Καλαμπάκα για ανεύρεση εργασίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.