auto-to-kormi-anikei-se-ellinida-sex-symbol-tou-90.w_lΡοκ και αισθησιακή. Αυτή η γυναίκα ήταν το καυτό κορίτσι της δεκαετίας του ’90. Μοντέλο, τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Ήταν από τις γυναίκες που δεν περνούσαν ποτέ απαρατήρητες. Το αισθησιακό της κορμί κοσμούσε τα εξώφυλλα των αντρικών και όχι μόνο περιοδικών και πάντα είχε να κάνει άλλη μία αποκάλυψη για τους θαυμαστές της.

Ποιος δεν θυμάται την Ίνα Λαζοπούλου, με τους φημισμένους γλουτούς που δεν έχανε ευκαιρία να ποζάρει και να προκαλεί.

 

Μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδίστρια, πρόσωπο διαφημιστικών και μία από τις γυναίκες πουφωτογραφήθηκε γυμνή για την PETA, όπως έχουν κάνει και πολλές άλλες γνωστές κυρίες του εξωτερικού, για τα δικαιώματα των ζώων.

Τώρα πια το sex symbol της δεκαετίας του ’90 έχει αφήσει πίσω της τα 40 και απολαμβάνει τις στιγμές με την 17χρονη πια κόρη της Άλεξ.

Η ίδια ανάρτησε φωτογραφία της από διακοπές της στη Χαλκιδική, οδηγώντας στη σύγκριση με την παλιά ροκ Ίνα, με αποτέλεσμα να πούμε ότι ναι, είναι ακόμα σέξι και καλλίγραμμη.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.