to-anoreksiko-montelo-pou-den-apagoreutike-sti-gallia.w_lΔείτε το ανορεκτικό μοντέλο που εμφανίστηκε στην πασαρέλα του οίκου Chanel στο Παρίσι, την ώρα που η Γαλλία έχει απαγορεύσει τα υποσιτισμένα μοντέλα.

Τι κι αν η γαλλική κυβέρνηση έχει ταχθεί από τον Μάρτιο κατά της προβολής υποσιτισμένων μοντέλων και κατά της νομιμοποίησης της ανορεξίας από τους οίκους μόδας και τα πρακτορεία μοντέλων;

Το παρακάτω μοντέλο, το οποίο πρωταγωνίστησε σε επίδειξη μόδας που έγινε πριν από λίγες μέρες στο Παρίσι, είναι φανερά υποσιτισμένο.

Το υπερβολικά αδύνατο μοντέλο φοράει δημιουργία του γερμανού σχεδιαστή Karl Lagerfeld, κατά την παρουσίαση της κολεξιόν του Φθινόπωρο – Χειμώνας 2015/2016 για τον γαλλικό οίκο μόδας Chanel.

Πλέον, τo να ενθαρρύνει κανείς ένα πρόσωπο προς την ανορεξία αναμένεται να θεωρηθεί αξιόποινη πράξη που θα τιμωρείται με ποινή φυλάκισης 1 έτους και πρόστιμο 10.000 ευρώ στη Γαλλία, όπως προβλέπει ένα διάταγμα που ενέκριναν οι βουλευτές με στόχο να καταστείλουν κάθε απόπειρα «υποκίνησης» στην υπερβολική αδυναμία.

Ωστόσο, οι οίκοι μόδας δεν σταματούν να προκαλούν, όπως φαίνεται.

Η παρουσίαση της νέας κολεξιόν του οίκου εισέπραξε αρνητικά σχόλια και για τα χτενίσματα των μοντέλων.

Η εντυπωσιακή επίδειξη

Η εντυπωσιακή επίδειξη του οίκου Chanel πραγματοποιήθηκε στο Grand Palais, το οποίο μεταμορφώθηκε σε καζίνο παλιάς εποχής του Παρισιού.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.