ΣΥΛΛΗΨΗ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Την Κυριακή (12-07-2015) το πρωί σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Δ.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, συνέλαβαν έναν 40χρονο, υπήκοο Αλβανίας, για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο επαναλαμβανόμενων και στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών στη χώρα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 40χρονο, στη διασταύρωση Κορεστείων, από τον οποίο προέκυψε ότι το ανωτέρω όχημα λειτουργούσε ως προπομπός, ελέγχοντας το δρομολόγιο και διευκολύνοντας έτσι την μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, από έτερο όχημα το οποίο ακολουθούσε.

Στη συνέχεια, παρά την προσπάθεια των αστυνομικών να σταθμεύσουν το έτερο όχημα, ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε στα σήματα τους και τράπηκε σε φυγή αναπτύσσοντας ταχύτητα, ενώ απέρριψε στο έδαφος πέντε (5) δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 4.647 γραμμαρίων.
κανναβη
Ύστερα από αναζητήσεις το όχημα εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε δασική περιοχή του Νομού Γρεβενών, ενώ από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι οδηγός του οχήματος είναι ένας 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος αναζητείται.

Κατασχέθηκαν:

 4.647 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία περισυλλέξαν οι αστυνομικοί,
 δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και
 ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.