spernoun-ton-fobo-didumo-listwn-xtupaei-benzinadika.w_lΤέσσερις ένοπλες… αναλήψεις σε διάστημα 20 λεπτών της ώρας, διέπραξε ληστρικό δίδυμο με στόχο πρατήρια υγρών καυσίμων, σε Αγ. Παρασκευή, Χολαργό και Χαλάνδρι.

Ληστρικό δίδυμο διέπραξε τέσσερις ένοπλες αναλήψεις σε διάστημα 20 λεπτών της ώρας, με στόχο πρατήρια υγρών καυσίμων, σε Αγ. Παρασκευή, Χολαργό και Χαλάνδρι.

Η «πορεία» των ληστών

Οι δύο ληστές που φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν πιστόλι ξεκίνησαν τη ληστρική τους πορεία στις 03:40 εισβάλλοντας σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Λ. Μεσογείων 410 στην Αγ. Παρασκευή, απ’ όπου απέσπασαν 250 ευρώ από τον υπάλληλο και διέφυγαν με μοτοσυκλέτα.

Πέντε λεπτά αργότερα έκαναν το ίδιο σε βάρος υπαλλήλου στην οδό Α. Παναγούλη 39 στην Αγ. Παρασκευή, αποσπώντας 400 ευρώ. Στις 03:55 εμφανίστηκαν και πάλι στη Λ. Μεσογείων 301 στον Χολαργό, όπου με την απειλή όπλου απέσπασαν 300 ευρώ από τον υπάλληλο του βενζινάδικου, ενώ στις 04:00 έγραψαν τον «επίλογο» στην οδό Αγ. Παρασκευής 103 στο Χαλάνδρι, όπου απέσπασαν 200 ευρώ από άλλον υπάλληλο πρατηρίου καυσίμων.

Ληστεία και σε ξενοδοχείο

Μερικές ώρες νωρίτερα, τα μεσάνυχτα, άγνωστος είχε εισβάλει σε ξενοδοχείο στη Λ. Ποσειδώνος 70 στη Γλυφάδα, όπου με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τον υπάλληλο στην υποδοχή, απέσπασε περίπου 2.000 ευρώ και διέφυγε με μοτοσυκλέτα.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.