maria-solwmou-exasa-polla-lefta-me-tin-tileorasi.w_l«Πολλά λεφτά δεν έβγαλα. Ποτέ δεν πήρα “χρυσά πακέτα”, δεν έβγαλα τρελά λεφτά». Η Μαρία Σολωμού καρφώνει Mega και ANT1 για τα χρέη τους προς ηθοποιούς μέσω σίριαλ.

Μαρία Σολωμού δε μασάει ποτέ τα λόγια της και δεν καλύπτει καμία κατάσταση από όλες όσες έχει ζήσει ή εξακολουθεί να ζει. Μετά από την παραδοχή της για τα χρέη της προς τις τράπεζες, έρχεται τώρα και μιλάει σε συνέντευξή της στη real για τα χρήματα που έχει χάσει στην τηλεόραση, τις αμοιβές που δίνονται τώρα πια και το άδοξο τέλος του σίριαλ «Μάνα Χ Ουρανού».

Τα χρήματα που της οφείλει το Mega

«Δε με θέλει στην τηλεόραση. Έφαγα τα μούτρα μου στην “Ονειροπαγίδα” που έχασα πολλά λεφτά, τα έφαγα κι εδώ. Τουλάχιστον η πρώτη σειρά είχε φινάλε, εδώ οι αντιξοότητες δεν μας άφησαν καν να γυρίσουμε το τέλος και αυτό είναι πολύ άγριο. Ξέρω ότι έχουν δυσκολέψει τα πράγματα για όλους, αλλά δεν μπορούν να ρίχνουν αυλαία έτσι. Με ρωτάνε στον δρόμο πότε θα βγουν τα νέα επεισόδια. Είναι άδικο γιατί αγαπήθηκε πολύ αυτή η σειρά και την αγάπησα και εγώ ιδιαίτερα. Αλλά τι να κάνουμε, το “σκηνικό” πια έχει γίνει τραγικό».

Τα “τρελά” λεφτά από την τηλεόραση

«Πολλά λεφτά δεν έβγαλα. Ποτέ δεν πήρα “χρυσά πακέτα”, ποτέ δεν έβγαλα τρελά λεφτά. Από αυτά έβαλα λίγα στην άκρη για τις δύσκολες στιγμές τα οποία όπως ξέρεις πολύ καλά, τελειώνουν εύκολα με τόσες αναποδιές. Άσε που θα μας προλάβει το άγριο “κούρεμα” που λέγεται ότι θα γίνει. Τι κι αν δούλεψα τόσα χρόνια για να βάλω κάτι στην άκρη για το παιδί μου; Έρχονται και σου λένε “Θα σου μείνουν τα μισά”. Αν τελικά μείνουν και αυτά».

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.