Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στο σφυρί για οφειλές 300 χιλιάδων το… μινωϊκό ανάκτορο του Νότη

Ιούλιος 13th, 2015 by Σταματίνα

sto-sfuri-gia-ofeiles-to-minwiko-anaktoro-tou-noti.w_lΙδιαίτερο όπως & ο ιδιοκτήτης του είναι το σπίτι του Νότη Σφακιανάλη στη Βάρκιζα. Το Μινωϊκό… ανάκτορό του, αξίας 6 εκ. ευρώ, οδεύει προς πλειστηριασμό λόγω χρεών.

Οφειλή που δεν αναγνώρισε σε ιδιώτη και χρονολογείται από το 1999 δημιουργεί μεγάλο πονοκέφαλο στον Νότη Σφακιανάκη. Η δικαστική διαμάχη από τα παλιά, βάζει σε κίνδυνο το σπίτι του, που όπως γράφει δημοσίευμα της freddo οδεύει προς πλειστηριασμό.

Ο Νότης Σφακιανάκης και το ιδιαίτερο σπίτι του στη Βάρκιζα, η προσωπική του Κνωσσός, με τις κολώνες και τα χρώματα που θυμίζουν το ανάκτορο Μινωϊκής εποχής, μπήκε στο στόχαστρο του ανθρώπου που διεκδικεί από τον τραγουδιστή 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, στην νέα εκδίκαση της υπόθεσης πριν από λίγες μέρες, ο συγκεκριμένος άνθρωπος φέρεται να διεκδικεί σήμερα την πολυτελή βίλα που κοστολογείται στα έξι εκατομμύρια ευρώ.

thetoc

This entry was posted on Δευτέρα, Ιούλιος 13th, 2015 at 12:13 and is filed under ΑΡΘΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply