parakseni-auksisi-seksoualikwn-epithesewn-stin-attiki.w_lΣτο κέντρο της Αθήνας, στον Πειραιά, στη Σαλαμίνα, η Αστυνομία καταγράφει τις τελευταίες ημέρες, αύξηση των σεξουαλικών επιθέσεων.Μία παράξενη αύξηση σεξουαλικών επιθέσεων καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στην Αττική, πέρα από τα φυσιολογικά εποχιακά επίπεδα.

Σε περιοχή του Πειραιά, ο 38χρονος «Jose» από τη Δομινικανή Δημοκρατία ή κοινώς από τον Άγιο Δομήνικο, εξαιτίας της δεινής οικονομικής του κατάστασης, φιλοξενήθηκε από μία 26χρονη Ελληνίδα. Δεν σεβάστηκε όμως την φιλοξενία της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όταν εκείνη μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ έπεσε για ύπνο, εκείνος επιτέθηκε εναντίον της και την βίασε.

Κάτι αντίστοιχο έγινε και στα Αμπελάκια Σαλαμίνας όταν ένας νεαρός Αιγύπτιος ασέλγησε και βίασε μία 23χρονη κοπέλα, την ώρα που εκείνη περπατούσε σε απόμερο μέρος του νησιού.

Στο μεταξύ, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, συνέλαβαν δύο Ρομά, οι οποίοι απήγαγαν ένα 17χρονο κορίτσι από την Αλβανία και το εξώθησαν στην πορνεία στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για μία 35χρονη και έναν 18χρονο, οι οποίοι κατηγορούνται για αρπαγή ανηλίκου, μαστροπεία, απλή σωματική βλάβη και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών. Οι κατηγορούμενοι, μαζί με 25χρονο συνεργό τους που αναζητείται, στις 17-6-2015 να απήγαγαν την 17χρονη μέσα από το σπίτι της . Στις 7-7-2015 συγγενικό πρόσωπο της ανήλικης την εντόπισε στην περιοχή της Ομόνοιας, με μώλωπες στο πρόσωπο και στο σώμα και ενημέρωσε την μητέρα της, η οποία την παρέλαβε και στη συνέχεια προέβη σε καταγγελία στις Αστυνομικές Αρχές.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες, από την ημέρα που εξαφανίσθηκε η ανήλικη, της παρείχαν στέγη και τροφή γνωρίζοντας ότι είναι ανήλικη και έχει εγκαταλείψει την κατοικία της χωρίς τη συγκατάθεση της μητέρας της.

Επιπλέον η 35χρονη συλληφθείσα την εξέδιδε, σε διάφορα ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας, βρίσκοντας της τους πελάτες και αποκομίζοντας η ίδια ολόκληρο το χρηματικό ποσό που εισέπραττε η ανήλικη.

Πρόσθετα, η συλληφθείσα μαζί με τον αναζητούμενο 25χρονο σύντροφο της και την ανήλικη, προέβαιναν συστηματικά στην χρήση ναρκωτικών ουσιών, ενώ ορισμένες φορές της ασκούσαν και βία. Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.