mwro-me-sundromo-down-sta-bimata-tis-kallonis-mamas-tou.w_lΕίναι μόλις 11 μηνών και είναι ένα χαρισματικό αγόρι με σύνδρομο down. Και κάνει ήδη καριέρα ως μοντέλο όπως και η καλλονή μητέρα του!Ένα μωρό 11 μηνών με σύνδρομο Down ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας του και μόλις υπέγραψε συμβόλαιο στο ίδιο πρακτορείο μοντέλων με εκείνη!

Ο Micah Quinones, γιος του μοντέλου Amanda Booth, διαγνώστηκε με σύνδρομο Down, όταν ήταν τριών μηνών, αλλά αυτό σίγουρα δεν έχει αποτελέσει κανένα πρόβλημα στη ζωή του.

Μάλιστα, μπορεί να μην έχει κλείσει ακόμα ένα χρόνο ζωής, ωστόσο, ο Micah έχει ήδη δικό του λογαριασμό στο Instagram με περισσότερους από 10.000 followers.

Και η πανέμορφη μητέρα του, δηλώνει μιλώντας για το σύνδρομο down του γιου της:

«Ο υπέροχος γιος μας είναι απίθανος, ξεχνάω ότι έχει σύνδρομο down. Δεν το σκέφτομαι, δεν ανησυχώ για αυτό, ούτε παρακολουθώ την εξέλιξή του».

«Εμείς απλά ζούμε τη ζωή μας και αυτός είναι ο γιος μας. Ίσως έρθει μια ημέρα που η ιδιαιτερότητά του θα είναι πιο προφανής, αλλά προς παρόν δεν αλλάζει τίποτα για εμάς».

Μιλώντας για τη μητρότητα η Αμάντα δήλωσε στο ABC News:

«Οι άνθρωποι μας έλεγαν πάντα: Εσείς οι δύο πρέπει να κάνετε παιδιά, θα είναι τόσο όμορφα» και εγώ σκεφτόμουν “ποιοι είναι αυτοί οι τρελοί άνθρωποι”; Αλλά τελικά είχαν δίκιο».

Ο μικρός Micah λατρεύει τις κάμερες και ποζάρει σαν μεγάλος ενώ όλοι του λένε ότι είναι ίδιος με τη μητέρα του.

Πλέον, η 26χρονη Αμάντα, η οποία έχει δουλέψει για εταιρείες όπως η Lancome, η Esprit και η Wildfox – ελπίζει ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα κάνει κάποια διαφημιστική καμπάνια μαζί με τον γιο της.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.