voqueagoraste-ellinika-proionta-kai-stirikste-tin-krisi_11.w_lΑπό ελληνική φέτα έως δημιουργίες της ελληνίδας designer Ιλεάνας Μακρή. Ιδού τα ελληνικά προϊόντα που προτείνει η βίβλος της μόδας για την υποστήριξη των Ελλήνων.Από φορέματα της Σοφίας Κοκοσαλάκη έως προϊόντα ομορφιάς με τη σφραγίδα του οίκου Κορρέ. Κι από αυθεντική ελληνική φέτα έως κοσμήματα και δημιουργίες της Ελληνίδας designer Ιλεάνας Μακρή.

«Πώς να στηρίξετε την Ελλάδα: Τα αγαπημένα μας προϊόντα για την κουζίνα και την ντουλάπα σας», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της on line Vogue που αναδεικνύει ένα κατάλογο με ελληνικά αγαθά τα οποία πρέπει κανείς να προτιμήσει για να στηρίξει την ελληνική οικονομία.

Ο βρετανός που συγκέντρωσε για την Ελλάδα μέσα σε 9 μέρες 2 εκατομμύρια ευρώ.

Το δημοσίευμα αναφέρεται στην περίπτωση του Τομ Φίνεϊ, του πρώην εργαζόμενου σε κατάστημα υπόδησης στο Κόβεντ Γκάρντεν, ο οποίος διοργάνωσε εκστρατεία για να συγκεντρώσει χρήματα για την ελληνική κρίση. Ο Τομ Φίνεϊ – σημειωτέον, με καταγωγή από το Γιορκ, στη βόρεια Αγγλία – προέτρεψε κάθε Ευρωπαίο να προσφέρει το ποσό που ισοδυναμεί με «την τιμή μιας χωριάτικης σαλάτας».
«Μέσα σε 9 μέρες συγκεντρώθηκαν 2 εκατομμύρια ευρώ», αναφέρει το δημοσίευμα. Ενας άλλος τρόπος να στηρίξει κανείς την Ελλάδα είναι να επενδύσει στην ελληνική οικονομία, την ελληνική μόδα, τα ελληνικά φαγητά, τα ελληνικά κοσμήματα.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.