29xronos-sas-dinei-10000-dol-gia-tou-breite-suntrofo.w_lΕίναι απόφοιτος του Χάρβαρντ, έχει καλή δουλειά αλλά δεν μπορεί να βρει σύντροφο. Εφτιαξε ιστοσελίδα όπου ζητά να του βρουν την ιδανική σύντροφο με το αζημίωτο…Ο Ρεν Λου, είναι 29 ετών και είναι από την Αλαμπάμα. Είχε 30 ανεπιτυχή ραντεβού τους τελευταίους 10 μήνες και να να διορθώσει τα πράγματα, δημιούργησε μια ιστοσελίδα που προσφέρει ανταμοιβή 10.000 δολαρίων σε όποιον του βρει φίλη για να κάνει σχέση.

Αποφοίτησε πρόσφατα από το Χάρβαρντ και έχει καλή δουλειά. Αλλά έχει ένα σοβαρό πρόβλημα. Δεν μπορεί να βρει τη σωστή γυναίκα.

Για να λύσει αυτό το πρόβλημα, δημιούργησε τη δική του ιστοσελίδα γνωριμιών, την dateren.com, στην οποία οι άνθρωποι μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους για τις φίλες τους που θα μπορούσαν να αποτελέσουν το ιδανικό του ταίρι.

Για να παρακινήσει όσο περισσότερους ανθρώπους να τον βοηθήσουν να βρει την κατάλληλη γυναίκα, δεσμεύεται ότι όποιος του εξασφαλίσει σχέση τουλαχιστον για 6 μήνες, θα πάρει ως έπαθλο 10.000 δολάρια.

Για εκείνον, το να βρει τη γυναίκα των ονείρων του αξίζει τουλάχιστον 10.000 δολάρια. Μέχρι να φτάσει μέχρι εδώ, ο Λου είχε απογοητευτεί πολλές φορές από τις παραδοσιακές μεθόδους ραντεβού.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.