o-tsolias-pou-katektise-pasarela-kai-twra-tileorasi.w_lΠερήφανος πόζαρε μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας και τώρα το μοιράζεται με όλους. Με τρεις φωτογραφίες από το παρελθόν του, στο οποίο έχει αναφερθεί κατά καιρούς, έκανε το Instagram να χτυπήσει κόκκινο! Το είχε πει πως όταν υπηρέτησε τη θητεία του ήταν στην Προεδρική φρουρά και βρισκόταν στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτημπροστά στη Βουλή των Ελλήνων και τώρα ήρθε η ώρα να το αποδείξει.

 

 

Δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, το μοντέλο που έχει κάνει καριέρα και στο εξωτερικό, από τους λίγους Έλληνες μοντέλα που το κατάφεραν και την τηλεοπτική σεζόν που τελείωσε έκανε την παρθενική του εμφάνιση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Τώρα μας έδειξε και τα ντοκουμέντα. Ο ίδιος, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram τρεις φωτογραφίες από την περίοδο εκείνη -το 2006- και τα likes «έπεσαν βροχή»!

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.