to-neo-louk-tis-mpetusallagi-selidas-gia-tin-peristera_2.w_lΜε ένα all time classic μαύρο φόρεμα που αποκάλυπτε το πόσο γυμνασμένη είναι, η πρώτη κυρία της Αριστεράς εμφανίστηκε στο Μαξίμου.Τι έχει αλλάξει στην εμφάνισή της;
Το είχε πει η Κοκό Σανέλ: «ένα κορίτσι πρέπει να είναι δύο πράγματα: κομψό και εντυπωσιακό». Υιοθετώντας τις συστάσεις της, η μυθική Οντρεϊ Χέμπορν ενσάρκωσε το απόλυτο στυλ στο «Πρόγευμα στο Τίφανις» του 1961. Εκεί η ηθοποιός εισήγαγε το περίφημο μικρό μαύρο φόρεμα (little black dress) και το τοποθέτησε στη σφαίρα του θρύλου.

  Ενα τέτοιο αμάνικο little black dress (LBD) που κρατάει ακόμα και σήμερα το ρεκόρ για τις περισσότερες αντιγραφές διάλεξε να φορέσει η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα διαφοροποιώντας ριζικά το στυλ της απ’ ότι μας είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

  Φορώντας το αμάνικο «μικρό μαύρο φόρεμα» που θεωρείται μια από τις πλέον ασφαλείς επιλογές για μια κομψή εμφάνιση, η σύντροφος του Πρωθυπουργού έκανε μια – αυστηρά – εντυπωσιακή εμφάνιση εξερχόμενη από το αυτοκίνητο που τη μετέφερε τηνΚυριακή το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου για να παρακολουθήσει μαζί του τη μετάδοση των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος. Αυτό που ξεχώρισε ήταν το πόσο πολύ γυμνασμένη είναι, κάτι που δεν είχε γίνει τόσο αισθητό σε προηγούμενες εμφανίσεις της.

Η αλήθεια είναι ότι οι προηγούμενες φορές που την εντόπισε ο φακός – όσες φορές, βέβαια, του έχει επιτρέψει να την παρακολουθήσει καθ’ ότι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων δημοσίως – ήταν χρωματικά εντονότερες. Εξαίρεση αποτέλεσε η εμφάνισή της στα θεωρεία της Βουλής όπου φορώντας ένα μαύρο ταγιέρ είχε παρακολουθήσει την ορκομωσία της νέας κυβέρνησης τον Φεβρουάριο του 2015.

 

    Εξαίρεση αποτέλεσε επίσης και η εμφάνισή της στο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα τον Ιούνιο του 2015 όπου θεάθηκε με ένα κοντό παλτό διπλής όψης και με τσάντα που φορούσε χιαστί. Ακόμα κι ένας μη γνώστης σε ζητήματα μόδας θα παρατηρήσει ότι η Περιστέρα – Μπέτυ Μπαζιάνα, που μαζί με τον πρωθυπουργό είναι γονείς δυο μικρών παιδιών, δεν πάει κομμωτήριο, φοράει το απολύτως απαραίτητο μακιγιάζ και υιοθετεί ένα ιδιαίτερα φυσικό λουκ.

 

Μ’ αυτές τις τελευταίες της επιλογές, η σύντροφος του Πρωθυπουργού φαίνεται να τραβά μια … κόκκινη γραμμή στις δημόσιες εμφανίσεις που έχει κάνει παλιότερα (είτε ως σύντροφος του Πρωθυπουργού, είτε ως σύντροφος του αρχηγού Αξιωματικής Αντιπολίτευσης) όπου ήταν χρωματικά εντονότερες και περισσότερο ανέμελες και στο σύνολό τους σε ύφος hippie chic θα έλεγε κανείς. Οπως:

 

 

 

    Η Πρώτη Κυρία της Αριστεράς, λοιπόν, αλλάζει σελίδα…

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.