ΑΝ ΔΕΝ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

super market
Αρρυθμίες έχουν παρουσιαστεί στη λειτουργία της αγοράς από την τραπεζική αργία, ενώ οι καταναλωτές δείχνουν τάσεις να προχωρούν σε αγορές, εκτός από είδη πρώτης ανάγκης και διαρκή καταναλωτικά αγαθά και είδη πολυτελείας.

Αυτό δήλωσαν προμηθευτές, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Όπως ανέφεραν, σύμφωνα με την αγορά, κάποιες επιχειρήσεις έχουν ήδη αναστείλει τη λειτουργία τους, έχουν περιορίσει την παραγωγή και δεν τροφοδοτούν τα σούπερ μάρκετ, ενώ ρολά έχουν κατεβάσει στο κέντρο της Αθήνας και καταστήματα μεγάλων οίκων-και μπορεί η τροφοδοσία να γίνεται από το στοκ που είχαν ήδη οι προμηθευτές, όμως, αν δεν προχωρήσουν οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες από την Τράπεζα της Ελλάδος και το υπουργείο Οικονομίας, μέχρι Tρίτη, όπως σημειώνουν οι προμηθευτές, οι ελλείψεις στην αγορά θα αυξηθούν από Τετάρτη με Πέμπτη.

Αν λυθεί το θέμα την Τρίτη, όπως αναμένεται, οι προμηθευτές θα τροφοδοτήσουν κανονικά την αγορά και πάλι, από Κυριακή με Δευτέρα. Κρέας, ζυμαρικά, γάλα, όσπρια και είδη προσωπικής υγιεινής, είναι στις πρώτες προτιμήσεις των καταναλωτών στις αγορές τους στα σούπερ μάρκετ, ενώ, όπως σχολίαζουν στελέχη της αγοράς στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, παρά τις τραπεζικές συναλλαγές, έχουν αυξηθεί οι αγορές σε κοσμηματοπωλεία, σε είδη τηλεπικοινωνίων και νέας τεχνολογίας ακόμη και σε είδη επίπλωσης.

Η αγορά τελεί σε αναμονή των εξελίξεων, καθώς στο επόμενο διάστημα, οι ελλείψεις σε πρώτες ύλες αναμένεται να είναι θέμα που θα την απασχολήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.