κυριακοπουλουΜια ακόμα εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Νικόλ Κυριακοπούλου, με την ελληνίδα αθλήτρια να περνάει τα 4,83μ. και να κατακτάει την πρωτιά στο Diamond League του Παρισιού θέτοντας σημαντική υποψηφιότητα για το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Πεκίνο που αποτελεί και τον μεγάλο στόχο της τη φετινή σεζόν.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου βελτίωσε ξανά φέτος το Παννελήνιο ρεκόρ, ενώ πέτυχε την κορυφαία επίδοση στον κόσμο στην ιστορία του μίτινγκ, αλλά και την καλύτερη, μέχρι τώρα, επίδοση στον κόσμο τη φετινή σεζόν στον ανοιχτό στίβο.

Στον.. θεό και ο Φιλιππίδης

Λίγο αργότερα και ο Κώστας Φιλιππίδης έσπασε το Πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,91μ., λίγες μόλις μέρες μετά το 5,85μ. που είχε στο Λαντάου της Γερμανίας.

Στη συνέχεια έλληνας πρωταθλητής προσπάθησε, χωρίς επιτυχία, να περάσει τα 6,01μ. Παρ’όλα αυτά κατέχει την τρίτη καλύτερη επίδοση αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Εξαιρετικός και ο Κώστας Δουβαλίδης που με 13.34 ισοφάρισε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ στα 110 μ. με εμπόδια.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.