ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Δημοσκόπηση
Η συντριπτική πλειοψηφία τάσσεται υπέρ του «Ναι» στο ευρώ με ποσοστό 74% σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της ALCO για την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ.

Το «ΝΑΙ» προηγείται με προβάδισμα 1,4% του έναντι του «OΧΙ».

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, το «Ναι» λαμβάνει 44,8% και το «Oχι» 43,4%. Το 61% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι με το «Oχι» υπάρχει κίνδυνος εξόδου από την Ευρωζώνη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, το «Ναι» λαμβάνει 41,5%, ενώ το «Oχι» κυμαίνεται στο 40,2 %. Η διαφορά φαίνεται οριακή αλλά τα ποιοτικά στοιχεία της έρευνας και η τάση των αναποφάσιστων δείχνουν ανοδική τάση των υποστηρικτών του «Ναι». Η αναγωγή στα έγκυρα δείχνει ότι το ποσοστό του «Ναι» φτάνει στο 44,8% και το ποσοστό του «Oχι» στο 43,4% με αναποφάσιστους περίπου το 11,8% των ερωτηθέντων.

Πηγή: Δημοσκόπηση Alco για το δημοψήφισμα: Προβάδισμα του «ΝΑΙ» έναντι του «OΧΙ» -Το 74% τάσσεται υπέρ του ευρώ | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/215178/dimoskopisi-alco-gia-dimopsifisma-provadisma-toy-nai-enanti-toy-ohi-74-tassetai-yper-toy#ixzz3enwXKspu

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.