Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στέργιος Σκόδρας*:  «ΝΑΙ στην Ελλάδα, ΝΑΙ στο Ευρώ»…

2 Ιουλίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

skodrasΓρεβενιώτη, Γρεβενιώτισσα,

Σας καλώ την Κυριακή 5 Ιουλίου, να ψηφίσετε ΝΑΙ στην Ελλάδα, ΝΑΙ στο Ευρώ και συντάσσομαι με την παρακάτω διακήρυξη. 

Διακήρυξη πολιτών του ΝΑΙ:

Η Ελλάδα στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου έχει να απαντήσει στο πιο κρίσιμο ερώτημα στη σύγχρονη ιστορία της. Έχει να απαντήσει στο αν θα συνεχίσει να είναι Ευρωπαϊκή χώρα.

Το ερώτημα είναι καθοριστικό για το μέλλον μας. Θα συνταχθούμε με τις αξίες της δημοκρατίας και της ελευθερίας, με την ισότητα, τα ατομικά δικαιώματα, την ελευθερία του λόγου και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια; Ή θα τα πετάξουμε, θυσιάζοντας το αίμα και τον ιδρώτα γενεών ολόκληρων;

Αυτό καλούμαστε να αποφασίσουμε στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Σωτηρία ή καταστροφή;Πέρα από κάθε κοντόφθαλμο ερώτημα, πέρα από κάθε τεχνικό οικονομικό ζήτημα, καλούμαστε να αποφασίσουμε αν θα παραμείνουμε μια ευρωπαϊκή, σύγχρονη χώρα. Είναι ερώτημα ιστορικό και διαγενεακό που θα καθορίσει το μέλλον, την ασφάλεια, την ευημερία και την προοπτική της χώρας.

Η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Νιώθουμε βαρύ χρέος, σε αυτή την τόσο κρίσιμη ιστορική στιγμή, να παραμερίσουμε τις πολιτικές ή άλλες διαφορές μας, και να ενώσουμε όλοι τις φωνές μας. Θέλουμε να το πούμε ξεκάθαρα σε όλους τους συμπολίτες μας, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Ας συνταχθούμε, όλοι μαζί, για να πούμε το Μεγάλο ΝΑΙ την Κυριακή. ΝΑΙ στην Ελλάδα, ΝΑΙ στην Ευρώπη, ΝΑΙ στο Ευρώ.

nai

Στέργιος Σκόδρας*
Υποψήφιος Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας ΠΕ Γρεβενών

This entry was posted on Πέμπτη, 2 Ιουλίου, 2015 at 13:14 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply