Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βουλευτές ΑΝΕΛ: Θα ψηφίσουμε «Ναι»… (audio)

2 Ιουλίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

kokkalhwΡήγματα υπάρχουν στο κυβερνητικό στρατόπεδο, αφού κάποιοι βουλευτές εκφράζουν ανοιχτά διαφορετική άποψη.

Την αρχή έκανε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Βασίλης Κόκκαλης ο οποίος δήλωσε (ΑΝΤ1) πως ο ίδιος θα ψηφίσει «ανοιχτές τράπεζες», ζητώντας παράλληλα να ακυρωθεί το δημοψήφισμα και να συγκληθεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Δεν έχουμε εντολή ούτε για κλείσιμο τραπεζών ούτε για κούρεμα καταθέσεων», σημείωσε, ενώ αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του ότι «υπάρχουν και άλλοι» με παρόμοιες απόψεις. Κατήγγειλε ακόμη ότι «κάποιοι υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μιλούν ευθέως για δραχμή».

Ακολούθησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Δαμαβολίτης

Δαμαβολίτης (ΑΝΕΛ): Είμαι υπέρ του «Ναι», ας με διαγράψει ο πρόεδρος

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Δαμαβολίτης, δήλωσε (στον 9,84 Ηρακλείου) ότι κάλεσε τους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν ΝΑΙ.

«Η επιλογή είναι μεταξύ μιας συμφωνίας με μέτρα επώδυνα ή με ρήξη», τόνισε ο κ. Δαμαβολίτης, επισημαίνοντας ότι ο κόσμος, αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της κατάστασης, δείχνει να είναι υπέρ της συμφωνίας. «Το διά ταύτα, έτσι όπως αποτυπώνεται, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, είναι ότι το δημοψήφισμα τελικά είναι ευρώ εναντίον δραχμής», επισήμανε, λέγοντας ότι αν τη Δευτέρα το πρωί πάρουμε «αυτό το περήφανο “όχι” και πάμε να διαπραγματευτούμε στην Ευρώπη και μάλιστα με τις αγορές να μην έχουν πάθει ζημιά… αν λοιπόν πάμε και μας ξαναπούνε “όχι”, τι ακριβώς θα κάνουμε;», είπε ο κ. Δαμαβολίτης, εκφράζοντας την ανησυχία του για το μέλλον.
«Είμαι υπέρ του “ναι”», ξεκαθάρισε, επισημαίνοντας ότι «την Κυριακή καλώ τον κόσμο να ψηφίσει “ναι”», ενώ απαντώντας σε ερώτηση τι θα κάνει ο κ. Καμμένος απάντησε ότι ο πρόεδρος αν θέλει ας τον διαγράψει.

iefimerida

This entry was posted on Πέμπτη, 2 Ιουλίου, 2015 at 12:44 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply