Για αυτό την Κυριακή 5/7/15 ψηφίζουμε ΝΑΙ…
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΑΤΑΡΙΔΗΣ
Γιατί ο κ. Τσίπρας και δεν μπορεί και δεν θέλει να συνεχίσει ως Πρωθυπουργός της χώρας.

  1. Έχοντας ως τελευταίο δεδομένο την τελευταία πρόταση της κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου με το 1,9 δις. Ο κ. Τσίπρας ως νέος Πρωθυπουργός και με στόχο να πετύχει ευνοϊκότερη λύση άρχισε τις διαπραγματεύσεις που να πιστοποιούν καλύτερους και πιο πετυχημένους χειρισμούς. Η προσπάθεια αυτή πρόσκρουσε σε «τοίχο».
  2. Για πέντε μήνες με την ελπίδα ότι οι Ευρωπαίοι, επιτέλους, θα ευαισθητοποιηθούν και θα υποχωρήσουν, ο κ. Τσίπρας συνέχισε τις διαπραγματεύσεις χωρίς να παίρνει αποφάσεις έχοντας, δυστυχώς, δίπλα του έναν απαράδεκτο Υπουργό Οικονομικών ως συνεργάτη.
  3. Με σημαία τις προεκλογικές του δεσμεύσεις απέναντι στον Ελληνικό λαό που στήριξε την κυβέρνηση του ο κ. Τσίπρας, εναγωνίως, προσδοκά κάτι καλύτερο να προκύψει κάτι που όμως δεν ήταν δυνατό.
  4. Φθάνοντας μια βδομάδα πριν τελειώσει ο χρόνος παράτασης του προγράμματος ο κ. Τσίπρας και με κίνδυνο να αποτύχει παντελώς, αναγκάζεται να προτείνει μέτρα των 8 δις. που θα ήταν μια κακή συμφωνία της τελευταίας στιγμής.
  5. Το κλίμα στην Αθήνα την Δευτέρα 22/6 είναι πλέον βαρύ και τα μηνύματα από τους Βουλευτές του και τους πρωτοκλασάτους της κυβέρνησης του είναι αρνητικά για την νομοθετική έγκριση των μέτρων.
  6. Ο κ. Τσίπρας την εβδομάδα αυτή στις 22/6- 26/6 αφού διαπίστωσε ότι έπεσε σε γκάφα, αναζήτησε τρόπους ανατροπής της πρότασης του που εν’ τω μεταξύ είχε γίνει δεκτή από τους Ευρωπαίους εταίρους μας και την αφορμή την έδωσαν οι ίδιοι οι δανειστές όταν στην πρότασή του πρόσθεσαν επιπλέον πρόγραμμα μέτρων της τάξης των 500- 1000 εκ.
  7. Ο κ. Τσίπρας εγκατέλειψε το τραπέζι των διαπραγματεύσεων και προκήρυξε δημοψήφισμα με το ερώτημα ΝΑΙ ή ΌΧΙ στα μέτρα έχοντας, δυστυχώς, αυτοπαγιδευτεί, όποια και αν είναι η απόφαση του Ελληνικού λαού.
  8. Αν επικρατήσει το ΝΑΙ ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως δεν είναι Πρωθυπουργός παντός καιρού δηλώνοντας σαφώς την άμεση παραίτηση του και την προκήρυξη Εκλογών.
  9. Αν επικρατήσει το ΟΧΙ τα γεγονότα οδηγούν σε δραματικές καταστάσεις με απρόσμενες εξελίξεις όπου το σίγουρο είναι πως η χώρα οδεύει προς την καταστροφή.
  10. Ο κ. Τσίπρας είναι σίγουρο ότι θέλει εναγωνίως το ΝΑΙ προκειμένου να απαλλαγεί από τις ευθύνες που δεν αντέχουν οι «πλάτες» του, για αυτό και έκλεισε τις τράπεζες και προκάλεσε ένα πρωτοφανές κλίμα φόβου και ανασφάλειας στον κόσμο, προκειμένου να τον σπρώξει προς την επιλογή του ΝΑΙ.

Έτσι και αλλιώς, το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ έχει αποτύχει παταγωδώς και απομένει με υπομονή και σκληρή δουλειά να αντιμετωπίσουμε το σύγχρονο αυτό εθνικό δράμα και να ξαναβρούμε μέσα από την Ευρωπαϊκή οικογένεια τον δρόμο της ανασύνταξης, της ανάπτυξης και της προόδου της Πατρίδας μας μέσα σε συνθήκες ομοψυχίας και κοινωνικής συνεργασίας και συνοχής.

Για αυτό την Κυριακή 5/7/15 ψηφίζουμε ΝΑΙ

Μετά τιμής

Κυριάκος Ταταρίδης

Πρώην Βουλευτής Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.