Πήρε ΦΕΚ η απόφαση επαναφοράς των υπαλλήλων
ΠΑΙΔΕΙΑ- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΟ
Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ για την επαναφορά των διοικητικών  υπαλλήλων των πανεπιστημίων σε αυτά, λόγω της προβλεπόμενης αυτοδίκαιης επανασύστασης καταργηθέντων κλάδων και ειδικοτήτων δυνάμει του άρθρου 18 παρ. 1 του Ν. 4325/2015. Η επαναφορά γίνεται με τον ίδιο βαθμό που κατείχαν και το μισθολογικό κλιμάκιο στο οποίο υπάγονταν, κατά το χρόνο θέσης τους σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διεύθυνσης διοικητικού του ΕΚΠΑ, αναφορικά με την επαναφορά των υπαλλήλων καλούνται όλοι οι υπάλληλοι που υπέβαλλαν αίτηση επαναφοράς στο Πανεπιστήμιο Αθηνών να προσέλθουν εντός δεκαπενθημέρου από την κοινοποίηση της ως άνω απόφασης στην υπηρεσία, όπου ασκούσαν τα καθήκοντά τους προ της θέσης τους σε διαθεσιμότητα.

Η σχετική βεβαίωση ανάληψης καθηκόντων του υπαλλήλου θα πρέπει να αποσταλεί από τον αρμόδιο προϊστάμενο της υπηρεσίας στις Διευθύνσεις Οικονομικών Υπηρεσιών και Διοικητικού, για τις περαιτέρω ενέργειές τους.

aada

Δείτε το ΦΕΚ εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.