Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η αγωνία της Νανάς Παλαιτσάκη: «Εύχομαι να μην είναι κανένας άρρωστος»

1 Ιουλίου, 2015 by Σταματίνα

minuma-agwnias-euxomai-na-min-einai-kanenas-arrwstos.w_lΗ δημοσιογράφος βιώνει τον προσωπικό της Γολγοθά με την υγεία της και μοιράστηκε την αγωνία της δημόσια για το μέλλον όσων είναι ασθενείς.«Εύχομαι κανένας να μην είναι άρρωστος και να έχει ανάγκη νοσηλείας στο εξωτερικό ή να πρέπει να προμηθευτεί σπάνια φάρμακα που όμως του προσφέρουν μια αξιοπρεπή ζωή…. Γιατί πολλοί απ’ όσους κάνουν τους μάγκες ή έχουν τα λεφτά τους έξω ή είναι άσχετοι …. Όποιος έχει ασθενή με χρόνιο βαρύ νόσημα καταλαβαίνει τι εννοώ».

Η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη, που το 2009 διαγνώστηκε με πρόβλημα στο αίμα και βρίσκεται σε τακτά χρονικά διαστήματα στο νοσοκομείο, στέλνει το δικό της αγωνιώδες μήνυμα για όλους όσοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook αυτές τις ημέρες, που όλοι βιώνουν δύσκολες καταστάσεις.

thetoc

This entry was posted on Τετάρτη, 1 Ιουλίου, 2015 at 22:26 and is filed under ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply