Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η χώρα καταρρέει, ο Μπαλτάς κάνει προσλήψεις -943 άτομα στα ΑΕΙ

1 Ιουλίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

Πήρε ΦΕΚ η απόφαση επαναφοράς των υπαλλήλων
ΠΑΙΔΕΙΑ- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΟ
Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ για την επαναφορά των διοικητικών  υπαλλήλων των πανεπιστημίων σε αυτά, λόγω της προβλεπόμενης αυτοδίκαιης επανασύστασης καταργηθέντων κλάδων και ειδικοτήτων δυνάμει του άρθρου 18 παρ. 1 του Ν. 4325/2015. Η επαναφορά γίνεται με τον ίδιο βαθμό που κατείχαν και το μισθολογικό κλιμάκιο στο οποίο υπάγονταν, κατά το χρόνο θέσης τους σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διεύθυνσης διοικητικού του ΕΚΠΑ, αναφορικά με την επαναφορά των υπαλλήλων καλούνται όλοι οι υπάλληλοι που υπέβαλλαν αίτηση επαναφοράς στο Πανεπιστήμιο Αθηνών να προσέλθουν εντός δεκαπενθημέρου από την κοινοποίηση της ως άνω απόφασης στην υπηρεσία, όπου ασκούσαν τα καθήκοντά τους προ της θέσης τους σε διαθεσιμότητα.

Η σχετική βεβαίωση ανάληψης καθηκόντων του υπαλλήλου θα πρέπει να αποσταλεί από τον αρμόδιο προϊστάμενο της υπηρεσίας στις Διευθύνσεις Οικονομικών Υπηρεσιών και Διοικητικού, για τις περαιτέρω ενέργειές τους.

aada

Δείτε το ΦΕΚ εδώ.

This entry was posted on Τετάρτη, 1 Ιουλίου, 2015 at 19:57 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply