sxoleio-kathigitis-sxoliki-aithousa-mathites-arxeiouΑπό τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών ανακοινώνεται ότι το Υπουργείο Παι-δείας και Θρησκευμάτων στο πλαίσιο της διαδικασίας διενέργειας των αποσπάσεων σε σχολικές μονάδες κατά το σχολικό έτος 2015 -2016,κ α λ ε ί
τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση απόσπασης για το διδακτικό έτος 2015-2016, για τις ακόλουθες περιπτώ-
σεις:
α) από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ,
β) σε Μουσικά Σχολεία,
γ) σε Καλλιτεχνικά Σχολεία και
δ) σε Εκκλησιαστικά Σχολεία

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται: από 29-06-2015 μέχρι 3-07-2015. Η προθεσμία αυτή είναι αποκλειστική και ουδεμία παράταση θα δοθεί.

Επίσης καλεί τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι επιθυμούν να αποσπασθούν στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου, στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις ανεξάρτητες ή αποκεντρωμένες υπηρεσίες του Υπουργείου, σε νομικά πρόσωπα δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, τα οποία εποπτεύονται από το Υπουργείο, στα Γενικά Αρχεία του Κράτους (Γ.Α.Κ.), και να προσφέρουν υπηρεσία κατά το σχολικό έτος 2015-2016, να υποβάλουν αίτηση από 29-06-2015 μέχρι 3-07-2015.

Πληροφορίες στο τηλ. 2462353129 κ. Πλήκας Χρήστος.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΑΣΤΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.