sumparousiastis--ekpliksi-gia-ti-natalia-germanou.w_lΔείτε ποιος θα είναι ο συμπαρουσιαστής της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή που ετοιμάζει για τη νέα σεζόν στη μεσημεριανή ζώνη του ΕTVΗ είδηση ότι από την επόμενη σεζόν η Ναταλία Γερμανού θα αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του Epsilon ανακοινώθηκε πριν από μερικές μέρες. Η προετοιμασία για τη νέα εκπομπή έχει ήδη ξεκινήσει με τη στελέχωσή της και όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, ήδη έχει βρεθεί το πρόσωπο που θα σταθεί στο πλευρό της στα νέα της καθήκοντα. Ενα πρόσωπο έκπληξη, που μέχρι στιγμής δεν έχουμε ξαναδεί σε τέτοιο ρόλο, αλλά μόνο ως ρόλο κριτή στο «Dancing with the stars».

Τον… καταλάβατε;

Φυσικά μιλάμε για τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος αποκάλυψε ο ίδιος ότι από τη νέα σεζόν θα βρεθεί στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στη νέα εκπομπή της που θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα Σεπτεμβρίου. Ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε ενθουσιασμένος για τη συνεργασία, γιατί όπως είπε θεωρεί πως και η Ναταλία είναι λίγο τρελή όπως και ο ίδιος, άρα θα ταιριάξουν πολύ τηλεοπτικά.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.