louketo-sto-magazi-tis-miteras-tis-faiis-skorda.w_l Η Ευαγγελία Αλεξανδρίδη, μητέρα της Φαίης Σκορδά αποφάσισε να κλείσει το κατάστημα που διατηρούσε στο Κιλκίς. Για ποιους λόγους;Μία επιχείρηση καλά στημένη και κερδοφόρα, που πολλές φορές έχει αναφερθεί σε αυτή η Φαίη Σκορδά, ήταν το κατάστημα ρούχων που διατηρούσε η μητέρα της στο Κιλκίς. Η Ευαγγελία Αλεξανδρίδη, που την έχουμε δει πολλές φορές μαζί με την παρουσιάστρια σε βόλτες τους μαζί με τους γιους της Φαίης, αποφάσισε να βάλει λουκέτο στο κατάστημα.

Σύμφωνα με την espresso, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να καταθέσει τα χαρτιά για τη σύνταξή της, ενώ κάποιοι άλλοι λένε ότι χτυπήθηκε από την οικονομική κρίση.

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εφηβείας της περνούσε πολύ χρόνο στο μαγαζί και πειραματιζόταν με το στιλ της καθημερινά. Ακόμα και όταν άφησε τη Βόρεια Ελλάδα για να ζήσει στην Αθήνα και να δουλέψει στην τηλεόραση, δεν ήταν λίγες οι φορές που όταν επισκεπτόταν το Κιλκίς πήγαινε στο κατάστημα και έμενε για ώρες μαζί με τη μητέρα της.
Βέβαια, τώρα η γιαγιά Ευαγγελία θα έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τα δυο της εγγόνια, τον Γιάννη και τον Δημήτρη, αφού ελεύθερη των υποχρεώσεων θα μπορεί να ταξιδεύει πιο συχνά στην Αθήνα.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.