kai-o-theos-eplase-tin-alessantra-i-amprozio-me-mpikini.w_lΚαυτές σκηνές από την Αλεσάντρα Αμπρόζιο σε όσους έτυχε να βρεθούν στην παραλία του Ρίο ντε Τζανέιρο όπου η 34χρονη καλλονή βρέθηκε με μικροσκοπικό μπικίνι. Δείτε τη
… και ξαφνικά σε παραλία του Ρίο ντε Τζανέϊρο έπεσε …σύρμα. Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα ξεδιπλώνοντας το καλοσχηματισμένο, αθλητικό σώμα της με ένα υπέροχο εμπριμέ μπικίνι.

Επιστρέφοντας στη Βραζιλία

Η Αμπρόζιο που είναι ένα από τα πιο πλούσια μοντέλα στον κόσμο και διάσημος Αγγελος της Victoria’s Secret βρίσκεται στην πατρίδα της τη Βραζιλία για να συμμετάσχει στα γυρίσματα της σαπουνόπερας «Verdades Secretas» ( «Μυστικά και Ψέματα») υποδυόμενη τη Samia και βάζοντας φωτιές με τις αποκαλυπτικές της εμφανίσεις.

Στην παραλία του Ρίο ντε Τζανέιρο εμφανίστηκε συνοδευόμενη από μια φίλη της κλέβοντας την παράσταση και «κερδίζοντας» πολλά φλας.

Οι αποδοχές της ξεπερνούν τα 6,6 εκατομ. δολάρια ετησίως

Το 2012 το γνωστό αμερικανικό οικονομικό περιοδικό Forbes την κατέταξε στην 6η θέση της λίστας των πιο καλά αμειβόμενων μοντέλων παγκοσμίως με ετήσιες αποδοχές που ξεπερνάνε τα 6,6 εκατομ. δολάρια. Η βραζιλιάνα καλλονή, Αλεσάντρα Αμπρόζιο, ωστόσο (γιατί περί αυτής ο λόγος), εκτός από μοντέλο είναι και ηθοποιός όπου … ξεδιπλώνει ποικίλα προσόντα.

Η 34χρονη μητέρα δυο παιδιών έχει εμφανιστεί στη σειρά της HBO «Entourage» αλλά και στα σόου «The Tyra Banks Show», «How I Met Your Mother», «America’s Next Top Model» κ.α., ενώ έκανε την παρθενική της εμφάνιση το 2006 όταν εμφανίστηκε στο «Casino Royale» με τους Daniel Craig και Eva Green.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.