10-epixeiriseis-pou-mporeite-na-ksekinisete-me-100-dol_11.w_lΠοιες επιχειρήσεις μπορείτε να ξεκινήσετε με 100 ευρώ; Πάρτε μια ιδέα και περιηγηθείτε σε ιστοσελίδες που προσφέρουν πολύτιμες ευκαιρίες. Μπορεί και να θησαυρίσετε!
Baby sitting, διακόσμηση έως και … κουρέματα σκύλων. Το έχετε; Αν ναί, κερδίστε χρήματα απ’ αυτό. Διαβάστε τη λίστα των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών που μπορείτε να ξεκινήσετε με λιγότερο από 100 ευρώ και – γιατί όχι; – να θησαυρίσετε!

Δημιουργείστε το δικό σας blog

Κατά κοινή ομολογία δεν είναι και η πλέον κερδοφόρα επιχείρηση, όμως, δεν κοστίζει να προσθαπήσει κανείς. Ένα domain name κοστίζει περίπου 20 ευρώ τα 2 χρόνια. Πλατφόρμες, επίσης, όπως το WordPress παρέχουν πολλά themes δωρεάν για να διαμορφώσετε τη σελίδα σας όπως θέλετε. Το ξέρατε ότι πετυχημένοι bloggers βγάζουν πάνω από 100.000 ευρώ το χρόνο;

Σας αρέσει η συγγραφή; Δημοσιεύστε kindle eBooks

Παρ’ ότι να δημοσιεύσει ένα kindle eBook δεν κοστίζει τίποτα, μπορεί κανείς να βγάλει πολλά χρήματα αν έχει ταλέντο – και τύχη φυσικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Joe Konrath ο οποίος κατάφερε να βγάλει 100.000 δολάρια σε 3 εβδομάδες με το ηλεκτρονικό του βιβλίο, ενώ για καιρό οι εκδότες τον απέρριπταν.

Φύλαξη σπιτιών

Μια εργασία που μπορεί να προσφέρει ένα καλό χαρτζιλίκι είναι να προσέχετε τα σπίτια ανθρώπων όταν λείπουν και να ποτίζετε τα λουλούδια ή να κάνετε άλλες εργασίες κατά την απουσία τους. Επιπλέον μπορεί να εξασφαλίζετε δωρεάν διαμονή. Σε διεθνές επίπεδο υπάρχουν οι ιστοσελίδες House Sitters America ή Nomador που προσφέρουν πολλές επιλογές.

Χειροποίητα αξεσουάρ

Σε περίπτωση που «πιάνουν τα χέρια» σας και φτιάχνετε μόνος ή μόνη χειροτεχνίες, κάρτες γενεθλίων ή ακόμα και κοσμήματα ήρθε η στιγμή να βγάλετε χρήματα από αυτό. Ιστοσελίδες όπως το Etsy.com θα σας βοηθήσουν σε αυτό. Μπορείτε να ανοίξετε το δικό σας λογαριασμό για να προβάλλετε τα προιόντα σας πληρώνοντας ένα ελάχιστο αντίτιμο για το καθένα. Τα προϊόντα αυτά θα είναι στη «βιτρίνα» για τους επόμενους 4 μήνες, ενώ μόλις πουληθεί θα πρέπει να επιστρέψετε το 3,5% επί των κερδών σε φόρους.

Εργασίες σπιτιού

Εχετε έφεση στην οικιακή εργασία; Ξέρετε να βάφετε, να αλλάζετε λάμπες και να φτιάχνετε το καζανάκι που στάζει; Γιατί να το κάνετε δωρεάν τότε; Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που δε μπορούν να βρουν κάποιον επαγγελματία και σας έχουν ανάγκη. Σε ιστοσελίδες, όπως το Home Advisor Pro μπορείτε να μάθετε για τις «ανάγκες» που έχουν τα σπίτια.

Προσωπική γυμναστική

Σας αρέσει να γυμνάζεστε; Γιατί να μη «μυήσετε» κι άλλους στον κόσμο της γυμναστικής;Ισως να είναι μια πηγή εσόδων για εσάς. Μπορείτε να το κάνετε είτε σε κάποιο γυμναστήριο είτε επισκέπτοντας γνωστούς στον προσωπικό τους χώρο για personal training.

Καθάρισμα γκαράζ

Τα βρώμικα γκαράζ έχουν ανάγκη από ανθρώπους που αγαπούν τη δουλειά και την καθαριότητα. Αν είστε από αυτούς που τους αρέσει η τάξη και οι καθαριότητα, υπάρχουν πολλοί που σα έχουν ανάγκη.

Κουρέματα σκύλων

Έχετε σκύλο και ξέρετε από κουρέματα; Κάντε το δουλειά! Αν δεν έχετε χρήματα να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση, πηγαίντε σε κάποιο μαγαζί όπου μπορείτε να εργαστείτε αλλά να βεβαιωθείτε πως δεν σας εμποδίζει από το να παρέχετε κι άλλες υπηρεσίες σκύλων αλλού και μετά το ωράριο σας. Ποιος ξέρει, μπορεί στο μέλλον να ξεκινήστε απ’ το σπίτι σας δημιουργώντας το δικό σας κουρείο.

Υπηρεσίες μεταφράσεων

Αν μιλάτε καλά ξένες γλώσσες μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας αυτές και να βγάλετε χρήματα. Η πληρωμή γίνεται συνήθως ανά λέξη και στις ιστοσελίδες People per hour και Proz.com θα βρείτε χιλιάδες ανθρώπους που να περιμένουν να τους μεταφράσετε τα κείμενα!

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.