eleni-menegaki-i-proetoimasia-kai-o-mustikos-gamos.w_lΤις τελευταίες αγορές της πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, με ορμητήριο φυσικά την Ανδρο, έκανε η Ελένη Μενεγάκη. Νέες φήμες για μυστικό γάμο μέσα στο καλοκαίρι.
Την Παρασκευή 26 Ιουνίου, η Ελένη Μενεγάκη ολοκληρώνει τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις της για τη σεζόν στην εκπομπή «Ελένη» του Alpha και βάζει πλώρη για διακοπές με αφετηρία τον αγαπημένο της προορισμό των τελευταίων ετών, την Ανδρο, όπου ήδη βρίσκεται ο σύντροφός της, Μάκης Παντζόπουλος.

Ο φωτογραφικός φακός του «You» απαθανάτισε την παρουσιάστρια την ώρα που έκανε τα ψώνια της στην Κηφισιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, η παρουσιάστρια αναμένεται να ταξιδέψει στην Ανδρο στις αρχές Ιουλίου.

Το δημοσίευμα επαναφέρει και τις φήμες που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη μέσα στο καλοκαίρι να παντρεύεται μυστικά τον Μάκη Παντζόπουλο στο αγαπημένο τους μοναστήρι στην Ανδρο.

Υπενθυμίζεται ωστόσο ότι δεν λείπουν και οι φήμες που επιμένουν ότι ο γάμος -τουλάχιστον ο πολιτικός- έχει ήδη γίνει, απλώς παραμένει μυστικός.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.