agerhw - ΑΓΕΡΗς

Σε ποντιακούς ρυθμούς χόρεψαν στο The Voice, καθώς μεγάλος νικητής του σόου αναδείχθηκε ο Κώστας Αγέρης.

Ο coach του Αντώνης Ρέμος μόλις άκουσε το όνομα του νικητή έτρεξε και αγκάλιασε τον παίκτη του, ο οποίος αναμετρήθηκε ως το τέλος με την Αννα Βιλανίδη από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή.

Ο Κώστας Αγέρης από τα battles είχε εντυπωσιάσει με τον παραδοσιακό του ήχο, κάνοντας και τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους.

Στην πρώτη του εμφάνιση ο μεγάλος νικητής του σόου ερμήνευσε το νέο του κομμάτι «Πως το ‘παθα αυτό» σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους του Ηλία Φιλίππου.

Στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή με τον coach του, Αντώνη Ρέμο, τραγουδώντας το «Ενα γράμμα», με το κοινό να τους καταχειροκροτεί.

Στη μεγάλη αυτή βραδιά, ο Κώστας Αγέρης εμφανίστηκε στη σκηνή με το κομμάτι που τον έβαλε στο παιχνίδι, «Την πατρίδα μου έχασα». Μαζί με τη λύρα του ερμήνευσε το παραδοσιακό, αυτό, ποντιακό κάνοντας για ακόμα μία φορά τους coaches και το κοινό να ανατριχιάσουν.

Εκείνοι με την σειρά τους τον συμβούλεψαν να μην αφήσει το παραδοσιακό τραγούδι.

Ποιος είναι ο Κώστας Αγέρης

Μόλις 26 ετών, με καταγωγή από τον Πόντο και μυημένος από τα πρώτα χρόνια της ζωής στα μυστικά της ποντιακής μουσικής με τη βοήθεια του πατέρα του, Γιάννη Παπαγερίδη, στους δίσκους του οποίου άρχισε να συμμετέχει σε ηλικία 10 ετών.

Αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας, είναι διπλωματούχος της βυζαντινής μουσικής και απόφοιτος του τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας και Ηχοληψίας, ενώ συμμετείχε στη μουσική επένδυση τηλεοπτικών σειρών και κινηματογραφικών ταινιών, όπως οι «Για την καρδιά ενός αγγέλου», «Εξαφάνιση», «I love Καρδίτσα» και «Λάρισα Εμπιστευτικό».

Τη λύρα του, την οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ, την έχει «χτυπήσει» τατουάζ στο δεξί του χέρι!


iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.