Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γιώργος Παπανδρέου από τα Γρεβενά: «Θα μπορούσαμε με ένα δημοψήφισμα να εγγυηθούμε τις σοβαρές μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν» … (video + εικόνες)

19 Ιουνίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

Δεν έλειψαν και οι αποδοκιμασίες…
pap grebena 22
Στα Γρεβενά βρέθηκε την Παρασκευή  (19/6), ο Πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί τις τελευταίες μέρες σε Θεσσαλία και Μακεδονία.

Ο πρώην πρωθυπουργός, έγινε δεκτός από φίλους του Κινήματος που ήρθαν στο Δημαρχείο Γρεβενών απ’ όλη την Δυτική Μακεδονία, ενώ δεν έλειψαν και οι αποδοκιμασίες:

Ο κ.Παπανδρέου έγινε δεκτός στο γραφείο του από τον Δήμαρχο Γιώργο Δασταμάνη και Αντιδημάρχους του Δήμου Γρεβενών:

«Θα μπορούσαμε με ένα δημοψήφισμα να εγγυηθούμε τις σοβαρές μεταρρυθημίσεις που πρέπει να γίνουν» είπε ο Πρόεδρος στις δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ για να συμπληρώσει:

«Αυτή την στιγμή υπάρχει ένα αδιέξοδο…Πρέπει να υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους… Ο κόσμος φοβάται πως είμαστε κοντά στην έξοδο από το ευρώ και οι εταίροι θα πρέπει να κατανοήσουν τις θυσίες του Ελληνικού λαού»…

Αναφερόμενος στο ΠαΣοΚ και την ΔΗΜΑΡ, ο κ.Παπανδρέου είπε: «Θεωρώ ότι το ΚΙΝΗΜΑ θα παίξει έναν σημαντικό ρόλο στην ανασυγκρότηση του χώρου»…

Στην συνέχεια μίλησε σε φίλους και στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και φωτογραφήθηκε μπροστά από την μεγάλη φωτογραφία του παππού του  Γεώργιου Παπανδρέου που καλύπτει μία ολόκληρη πλευρά της αίθουσας.

pap grebena 21

Τον Πρόεδρο καλωσόρισαν στα Γρεβενά,  ο Δημήτρης Ψευτογκάς και ο Θανάσης Νούτσος :

Δείτε εικόνες: (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

pap grebena 1

pap grebena 3

pap grebena 2

pap grebena 4

pap grebena 6

pap grebena 5

pap grebena 7

pap grebena 8

pap grebena 12

pap grebena 10

pap grebena 11

pap grebena 9

pap grebena 13

pap grebena 14

pap grebena 15

pap grebena 16

pap grebena 20

pap grebena 19

pap grebena 18

pap grebena 17

pap grebena 22

This entry was posted on Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2015 at 23:24 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply