Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στον ανακριτή ο Βαγγέλης Μαρινάκης

18 Ιουνίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

marinakhs
Στον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη προσήλθε στις 7.20 το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης απολογείται με βάση το κατηγορητήριο στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, ο Βαγγέλλης Μαρινάκης, είχε κεντρικό ρόλο στη δράση της εγκληματικής οργάνωσης, της οποίας του αποδίδεται και η διεύθυνση.

Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού είναι αντιμέτωπος με πέντε κατηγορίες που αφορούν:

1) Ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση

2) ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος από υπαίτιο που διαπράττει τέτοιες πράξεις από συνήθεια, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση

3) ηθική αυτουργία σε έκρηξη από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο

4) ηθική αυτουργία σε κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις, από την οποία επιτεύχθηκε ο σκοπός που επιδίωκε ο δράστης

5) απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Ο προεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός συνοδεύεται από τον αντιπρόεδρο Σάββα Θεοδωρίδη και τον υπεύθυνο επικοινωνίας Κώστα Καραπαπά. Όπως τονίζεται από την ΠΑΕ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσήλθε στον ανακριτή με σκοπό να αντικρούσει την εις βάρος του σκευωρία και ψευδομαρτυρία.

megatv

This entry was posted on Πέμπτη, 18 Ιουνίου, 2015 at 11:48 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply