ΜΙΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΜΕΝΤΙΟΥΜ
Μια απίστευτη καταγγελία έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ασφάλεια Ρόδου.

Μια 17χρονη συνοδευόμενη από την μητέρα της κατήγγειλε ότι 50χρονος άνδρας, που εμφανιζόταν ως μέντιουμ, την υποδέχθηκε σπίτι του στην πόλη της Ρόδου με την πρόφαση ότι θα της αποκάλυπτε τα μελλούμενα.

Αντί, όμως, να της «ρίξει τα χαρτιά», έριξε κάποια άγνωστη ουσία στο ποτήρι με το κρασί που της πρόσφερε με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Οταν συνήλθε, τον είδε να έχει βγάλει το παντελόνι της και να προσπαθεί να την βιάσει, πράγμα που κατάφερε παρά την αντίστασή της.

Μάλιστα, η ιστορία λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ρόδου, κυκλοφορούν φήμες πως ο 50χρονος πάσχει από σοβαρό σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα,

Μετά την καταγγελία άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκαν για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 50χρονου στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αλλά αυτό δεν έγινε εφικτό στο 48ωρο που προβλέπει ο νόμος.

Την Τρίτη το πρωί αστυνομικός εντόπισε τον άνδρα στην οδό Μεγάλου Κωνσταντίνου. Συγκεκριμένα, ενώ ο 50χρονος κινείτο με δίκυκλο, τον έριξε κάτω άλλο άτομο, το οποίο είναι επίσης σεσημασμένο για υπόθεση ναρκωτικών. Ο αστυνομικός επενέβη πριν συμπλακούν και ακινητοποίησε τον άνδρα, με τη βοήθεια και αστυνομικών της ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και κινήθηκε διαδικασία σύλληψής του, με ένταλμα της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου, προκειμένου να απολογηθεί για όσα του καταλογίζονται ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας.

Η εμπλοκή του σε χρήση υπνωτικών ουσιών που σχετίζονται με βιασμό δεν είναι η πρώτη, όπως αναφέρει η ίδια πηγή. Ο ίδιος είχε εμπλακεί το 2007 σε μια υπόθεση κατ’ εξακολούθηση βιασμού 15χρονης από τον 27χρονο αδελφό της, υπότροπο σε υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών.

Ο τελευταίος κατηγορήθηκε ότι της είχε χορηγήσει ναρκωτικά για να την καταστήσει ανήμπορη να αρνηθεί την συμμετοχή της σε όργια με τον καταγγελλόμενο (43 ετών τότε) φίλο του.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.