gkolΤο ποδόσφαιρο κρύβει απίστευτα συναισθήματα. Πόσο μάλλον για τους πιτσιρικάδες λάτρεις της μπάλας. Αυτό που συνέβη σε τουρνουά ακαδημιών, με αντιπάλους την Μπούρσασπορ και την Κορικού, αναδεικνύει την ψυχοσύνθεση των μικρών παιδιών την ώρα μιας αναμέτρησης.

Οι χαρές μετατράπηκαν σε… κλάματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στην αναμέτρηση της Μπούρσασπορ με την Κορικού για το Balkan Cup.

Οι παίκτες της Κορικού ισοφάρισαν σε 1-1 με μια φοβερή εκτέλεση φάουλ και όλοι μαζί πανηγύρισαν την επιτυχία τους. Ωστόσο επειδή όλοι ήταν πίσω από τη σέντρα, ο διαιτητής ως όφειλε έδωσε συνέχεια στο ματς, κάτι που πανέξυπνα εκμεταλλεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές της Μπούρσα σκοράροντας σε άδεια εστία.

Σε μια κίνηση απίστευτου fair play ομως, άφησαν τους αντιπάλους τους να σκοράρουν και αυτοί, μόνο που ο πιτσιρικάς της Κορικού κατάφερε να στείλει την μπάλα στο δοκάρι από το μισό μέτρο και με τον τερματοφύλακα απλά να τον κοιτάζει. Μη μπορώντας να αντέξει τη στενοχώρια άρχισε να τρέχει προς τον πάγκο της ομάδας με δάκρυα στα μάτια.

Επεσαν πάνω του όλοι οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου προκειμένου να τον πείσουν ότι δεν είχε συμβεί κάτι τόσο κακό ώστε να τα παρατήσει και τελικά ο 11χρονος ξαναμπήκε στο γήπεδο.

Μέχρι και ο διαιτητής έσπευσε να τον αγκαλιάσει. Οι εναλλαγές συναισθημάτων στο ποδόσφαιρο έφτασαν στο απορύφωμά τους, μέσα σε ένα βίντεο σχεδόν δύο λεπτών.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.